3D обиколки на интериорни проекти

3D обиколки на интериорни проекти

По желание на клиента, интериорно студио Esteta Design може да изготви висококачествени 3D обиколки на обектите, позволяващи да се разходите на 360° из проекта си, още преди да е започнал процеса на изпълнение. 3D обиколката дава най-ясна представа как е усвоено пространството в интериорния проект и е препоръчителна екстра към проектите, при които се предвижда прекрояване на помещенията.

Проект на къща Equilibrium

Проект на къща Equilibrium дължи стилното си излъчване на комбинацията от дървесни текстури и различни нюанси на сивия тон. Стилът е съвременен, примесен с нотка на минимализъм, линиите са изчистени, а усещането за дизайнерски лукс струи от всяка точка на къщата. В проекта са заложени артикули от известни италиански брандове като Bonaldo, Cattelan и Artemide.

Интериорен проект Rita

Интериорен проект Rita прекроява и цялостно преобразява просторен и слънчев апартамент. Дизайнерски, проектът преплита няколко стила, създавайки любопитна плетка от класически нотки и модерни похвати, подчертани от внимателното разпределение на архитектурно осветление.

Интериорен проект Emma

Интериорен проект Emma се характеризира с аристократичната си и носталгично класическа визия. Ефектния си дизайн проектът дължи на деликатната комбинация на дървесни и мраморни текстури с различна наситеност, допълнена от бронзови детайли. В апартамента са заложени дизайнерски предложения мебели и осветителни тела от италиански производители като Cattelan и Bonaldo.

Интериорен проект Luna

Интериорен проект Luna впечатлява със стилна плетка от светли тонове и естествени текстури. На почит са естествената светлина и усещането за простор и свобода, а умелата комбинация на цветове и материали изгражда логичен преход между помещенията.

Проект на къща Silas

Проект на къща Silas преплита дървесни текстури със светли тонове, за постигане на хармонична и балансирана визия. Дървеният материал и подчертаването му с вградено LED осветление в топлата гама са основен фокус в изграждането на всички помещения.

Интериорен проект Paulo

Основен фокус при изготвянето на интериорен проект Paulo са естествените материали и хармоничната им комбинация със светли тонове. Водеща тема във всички помещения е контрастът, присъстващ както цветово, така и като заложени материали.

Интериорен проект Remi

Интериорен проект Remi поставя уюта и функционалността на първо място. Във всяко помещение на почит са комфорта, естествената светлина и натуралните материали. Цветовете са семпли и комбинирани по различен начин във всяка стая, без да се губи усещането за цялостна визия на апартамента.