Esteta Design предоставя възможност на своите клиенти да се възползват от висококачествени 3D обиколки на проектите си. Тези обиколки позволяват на клиентите да разходят изображението на 360 градуса и да получат по-добро разбиране за това как пространството в интериорния проект е организирано. 3D обиколката е особено полезна за проекти, които включват прекрояване на помещенията, а предоставянето ѝ като екстра услуга е на разположение на клиентите на Esteta Design.

Проект на къща Equilibrium

Проект на къща Equilibrium дължи стилното си излъчване на комбинацията от дървесни текстури и различни нюанси на сивия тон. Стилът е съвременен, примесен с нотка на минимализъм, линиите са изчистени, а усещането за дизайнерски лукс струи от всяка точка на къщата. В проекта са заложени артикули от известни италиански брандове като Bonaldo, Cattelan и Artemide.

Интериорен проект Emma

Интериорен проект Emma се характеризира с аристократичната си и носталгично класическа визия. Ефектния си дизайн проектът дължи на деликатната комбинация на дървесни и мраморни текстури с различна наситеност, допълнена от бронзови детайли. В апартамента са заложени дизайнерски предложения мебели и осветителни тела от италиански производители като Cattelan и Bonaldo.

Интериорен проект Luna

Интериорен проект Luna впечатлява със стилна плетка от светли тонове и естествени текстури. На почит са естествената светлина и усещането за простор и свобода, а умелата комбинация на цветове и материали изгражда логичен преход между помещенията.

Проект на къща Silas

Проект на къща Silas преплита дървесни текстури със светли тонове, за постигане на хармонична и балансирана визия. Дървеният материал и подчертаването му с вградено LED осветление в топлата гама са основен фокус в изграждането на всички помещения.

Интериорен проект Paulo

Основен фокус при изготвянето на интериорен проект Paulo са естествените материали и хармоничната им комбинация със светли тонове. Водеща тема във всички помещения е контрастът, присъстващ както цветово, така и като заложени материали.

Интериорен проект Remi

Интериорен проект Remi поставя уюта и функционалността на първо място. Във всяко помещение на почит са комфорта, естествената светлина и натуралните материали. Цветовете са семпли и комбинирани по различен начин във всяка стая, без да се губи усещането за цялостна визия на апартамента.