3d-razhodka-na-interioren-proekt
С нарастващата популярност на 3D интериорния дизайн и детайлното планиране на проектите, още във фазата на разработка, изпипването на детайлите е по-наложително от всякога. Логичната следваща стъпка е 360°потапяне в интериора и изготвянето на 3D разходки на интериорните проекти.
По желание на клиента, интериорно студио Esteta Design може да изготви висококачествени 3D разходки на обектите, позволяващи да се разходите на 360° из проекта си, още преди да е започнал процесът на изпълнение. 3D разходката дава най-ясна представа как е усвоено пространството в интериорния проект и е препоръчителна екстра към проектите, при които се предвижда прекрояване на помещенията.
3D виртуалните разходки дават по-добра представа как е изпълнено пространството в дома. В процеса на работа, помещенията от интериорния проект се изготвят цялостно и с множество детайли. Част от тях неимоверно остават на заден план или скрити от поглед, поради кадрирането на рендерите на помещението. Детайлните рендери на помещенията са задължителен атрибут, при предаването на интериорен проект, но не могат да обхванат всички ъгли и аспекти на проекта. 3D разходките могат да попълнят липсите в информацията, както и значително да надградят представянето, вече и в 360° среда.
С изготвянето на подробна 3D разходка на интериорния проект, клиентът може по-добре да усети атмосферата, както и да наблегне на точките, които може да не са били напълно ясни от рендерите на проекта. Разходката на 360° също позволява да се види как си взаимодействат различните цветове и текстури от различни ъгли, както и какво е реалното свободно място, което остава след разпределение на мебелите. Изработените 3D разходки са налични online и могат да се заредят от всяко устройство.

Разгледайте примерни виртуални 3D разходки тук: