aquaelite-subitie-s-arhitekti-i-dizaineri-v-esteta-interiori

Esteta Interiori покани Италия в банята. В грижите да предоставим най-доброто и актуално оборудване за баня, доведохме едни от най-добрите италиански брандове в България. Добрият дизайн съчетан с функция вече е достъпен, за всеки който желае съвършенство в дома си.

Мечтаете ли за неповторимо СПА изживяване и във Вашия дом? Знаете ли как можете да превърнете ежедневното използване на банята в същинско удоволствие? Възможностите, които ни предоставя съвременният свят в областта на дизайна и обзавеждането за баня са неизчерпаем източник на вдъхновение. 

На 13.06.2019 в шоурума на Esteta Interiori се състоя коктейл с представяне на най-новите тенденции в душ системите за луксозни бани. Събитието уважиха интериорни дизайнери, архитекти и представители на бизнеса в България.

Специален гост за първата част на събитието беше Riccardo Pianzola, управител на италианската фабрика AQUAеlite. Г-н Pianzola представи и демонстрира на гостите на събитието най-иновативните решения от света на съвременния дизайн за баня. AQUAеlite е подбрала специалисти с модерно мислене, на които не се налагат ограничения и рамкиране в работата. Единственото условие e крайният продукт да бъде с високо качество, безкомпромисна надеждност, практичност и съвременна визия. В стремежа си да задоволи нуждите и на най-изискания клиент, компанията дава възможност за персонален избор на цвят и повърхност към всеки модел. Иновативна LED система проектира светлината без разсейване на светлинния сноп, а мощните високоговорители, обхващащи всички честоти на звука, ще ви пренесат в друго измерение. Г-н Pianzola запозна аудиторията с последните колекции на бранда и философията за качество на компанията. 

Особено впечатление направи и напълно функционалната душ система Aqua Blue Sound, инсталирана в шоурума. Системата включва две тонколони по 150W и четири LED, RGB светлини, изцяло контролирани c Bluetooth от телефон. Разбира се, смесителят включва четири режима на работа, които могат да работят едновременно, самостоятелно или комбинирани за съвършеното СПА изживяване.

Режимите на работа са винаги популярната функция мъгла, набиращите популярност каскадни душове, от които смесителят има два, функция дъжд и класически душ. Различното при душ питите на AQUAеlite е патентованата им технология, която гарантира едновременното потичане на водата от абсолютно всички дюзи. Нагледно бяха демонстрирани техническите спецификации, материали и характеристики и на останалите продукти на компанията.

Във втората част на събитието гостите се запознаха с италианския бранд за аксесоари за баня StilHaus. Представителят на фабриката Matteo Milioni разказа за историята, начина на изработка и показа част от аксесоарите и усмихна публиката. Богатото разнообразие от аксесоари и възможност за лична персонализация, впечатли не само интериорните дизайнери.

Вечерта завърши в лятната атмосфера на откритата градина на шоурума, където гостите имаха възможността да се насладят и отпуснат в комфортни италиански градински мебели и приятна компания.

Още една изненада за вечерта беше асансьорът, който бе превърнат в баня, готовa да повози между етажите всички желаещи.

asansior-kato-banya-v-esteta-interiori