chesto-zadavani-vuprosi

Често задавани въпроси за интериорния дизайн, процеса на работа при изготвяне на интериорен проект, неговото изпълнение и авторски контрол.

В зависимост от сложността на заданието, консултацията може да продължи между 15 минути и 2 часа. По време на срещата ще се опитаме да извлечем възможно най-много информация за Вашите предпочитания, за да можем да изготвим проект, съобразен изцяло с очакванията Ви.
Да, можем да изпълним Вашето желание за консултация на място, по предварителна уговорка. За адреси извън София ще се съобразим с най-близката възможна дата за провеждане на среща. Провеждането на първоначална консултация на обект извън София е допълнителна услуга.
Референтните картинки на интериори са чудесен ориентир за Вашите предпочитания, изисквания и вкус. Дори препоръчваме да отделите албум във Вашия Instagram или Pinterest профил, в който да запазите всичко, което Ви харесва и бихте искали да пресъздадем в дома Ви.
Бюджетната рамка за интериорно проектиране и цялостно изпълнение, дори да не се поема от Esteta Design, се задава още в началния стадий на работа. Оферта с пълната разбивка на всички заложени продукти и количествени сметки за материали се издава със завършения технически проект, след одобрение на всички планове и визуализации.
Работата на интериорния дизайнер не приключва с предаването на визуализациите, плановете и чертежите. Именно за това, студио Esteta Design предлага услугата „Управление на проекти“, съблюдавайки изпълнението на своите проекти до възможно най-качествения резултат.
За да започнем работа по интериорен дизайн е необходимо да разполагаме с чертеж от строител с основни означения за размери. Ако не разполагате със схема или план, ние можем да изготвим такъв, след снемане размерите на обекта в заварено положение. Изготвянето на чертеж от Esteta Design е допълнителна услуга, която ще бъде описана в персоналната Ви оферта.
В зависимост от сложността на проекта, нанасянето на корекции, бързината на вземане на решения и одобряване на различните фази на проектиране, работата може да отнеме различен период от време. Един средно-статистически проект на жилище може да се изработи в рамките на 2-3 месеца за Фаза проектиране и още 3 до 5 месеца за реализация.
Да, закупуването на всички необходими материали и обзавеждане от Esteta Interiori гарантира отстъпка от цената им. Отстъпката зависи от типа на избраните продукти, спецификите им и включените екстри. Количествената сметка включва подробно описание на отделните позиции в ценовата оферта за изпълнение.
Да, в персоналната Ви оферта е описан броят корекции, които можете да нанасяте. Ако след тяхното изчерпване, все още имате колебания, можете да поискате още промени, които се таксуват като допълнителна услуга.