Екип

Нашият екип

Екипът на Esteta Design се състои от млади и енергични хора с квалифициран и професионален опит, които ще ви освободят от много проблеми. Всички споделяме страстта си към естетиката и красивото.

Мария Бояджиева
Мария е силно увлечен интериорен дизайнер. Завършила образователна-квалификационната си степен „Бакалавър“ в Лесотехнически университет, със ... специалност „Инженерен дизайн“. По настоящем следва магистратура в МГУ, специалност „Индустриален мениджмънт“. Изкуството винаги е било част от нейния живот. Чрез него тя най-точно изразява себе си. Определя се като силно мотивирана, креативна, неспираща и винаги готова за нови предизвикателства.
Станислав Кънчев
Станислав е завършил Природо-математическа гимназия, след което продължава образованието си в УАСГ със специалност „Архитектурни... Конструкции“. Именно от там се поражда и интереса му към конструктивния аспект на дизайна. Вече с над 15год. опит в областта на архитектурното проектиране и интериорния дизайн, Стенли е незаменима част от екипа на Esteta Interiori. Специалист е в 3D проектирането на различни софтуери, фотореалистичните визуализации и графичното представяна на проекта като цяло.
Юмит Шефкет
Юмит е завършил Висше икономически институт Варна със специалност Недвижима собственост и архитектурно проектиране , след което... продължава образованието си в НБУ с магистърска програма „Пространствен дизайн“. Именно от там се поражда и интереса му към проектирането на интериори. Вече 7 години интериорното проектиране не е просто работа, а начин на живот за него. Специалист е в концептуалното 3D проектирането на различни софтуери, фотореалистичните визуализации и графичното представяна на проекта като цяло.
Таня Атанасова
Таня е завършила висшето си образование в УАСГ със специалност „Архитектура“ – профил „Жилищни сгради“. Там тя изгражда отношението... си към архитектурната форма, пространство и технология. За нея добрият интериор трябва да бъде симбиоза между функция, дизайн и детайл. Таня имат опит в сферата на архитектурните и интериорни визуализации. Чрез натрупаните знания в 3д проектирането и работата с различни софтуери, тя успява да представи всеки продукт в най-добрата му светлина.
Елена Табакова
Елена е завършила Художествената Академия със специалност Дизайн за детска среда. Започна във фирмата като стажант интерорен... дизайнер и се превърна в неразделна част от екипа.
Лора Симеонова
Лора завършва средното си образование в Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография със специалност „Графичен... дизайн“. За нейното висше образование тя избира Лесотехническия университет със специалност „Инженерен дизайн – проектиране на мебели и интериори“. Вдъхновява се от работата с хора и предизвикателството да създава интериорни решения, които да подобряват средата и начина на живот.
Кристина Пиронкова
Кристина завършва Технологично училище „Електронни системи“ с професионална квалификация Системен програмист. Артистичният... ѝ характер, в комбинация с аналитичното ѝ мислене, я насочват към Техническия университет, където завършва специалност Инженерен дизайн. Според Криси, интериорните решения трябва не само да отговарят на нуждите на хората, а и на техните емоции. Това е и нейната мисия – синхрон между функционалност и естетическа издържаност.
Даниела Димитрова
Дани е завършила средното си образование в Строитeлния техникум в София със специалност „Парково строителство“. Следваща... стъпка в нейното образование е Лесотехническия университет, където завършва бакалавър „Производство на мебели“. Започва проектантската си кариера в голяма мебелна верига, където натрупва опит и стаж - над 5 години. Част е от нашия екип от самото създаване на Esteta Interiori. В процеса си на работа, Дани влага емоция и чувство, които ѝ помагат да реализира идеите си, а крайният резултат да е подплътен с усмивка на лицето на всеки нейн клиент.
Радостина Павлова
Радостина учи Интериорен дизайн в Нов български университет. В проектите си влага много любов и се стреми да постига баланс между стил, фун...кционалност, устойчивост и покриване нуждите на клиентите.
Радослав Ласков
Радослав завършва средното си образование в Професионална гимназия по електротехника и автоматика, като системен програмист... , но интересът да работи с хора и да бъде полезен чрез работата си, го отвежда до Софийският университет и специалността „Социална педагогика“. В процеса си на обучение, той започва работа като проектант на кухни в мебелна фирма. Желанието му за развитие го довежда до Esteta Interiori, където е най-новото попълнение на сектор кухни.
Констанстин Павлов
Константин завършва магистратура в Техническият университет. Със стажа си, който има, е един от най-опитните ни проектанти.... Константин обича да играе футбол, но не само на терена влага хъс и страст, а и в решаването на всеки проект.
Добрин Добрев
Добрин е завършил Публична администрация в Софийски университет, но от години работи в сферата на интериорното... проектиране и 3D визуализирането. Като част от колектива на Естета Интериори и по специално Отдел Бани има за цел да постига резултати, изпълващи със смисъл девиза на магазин Естета - „Твоят дом е твоята класа“.
Евдокия Георгиева
Евдокия е завършила средното си образование в Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография със специалност... Фотография. Интересът и към изкуството я води в Нов български университет, където завършва бакалавър Интериорен дизайн. Към момента учи магистратура със специалност Рекламен мениджмънт и визуален брандинг.