interioren-proekt-na-kushta-Albedo

Проект на къща Albedo цялостно преобразява интериора на еднофамилна къща на 4 етажа в модерен стил. Водещият цвят във всички помещения е белият, стилно прорязван от натурални тонове и естествени материали. По задание, оформлението на дневния тракт с кухнята е сходно при два от етажите.

Къща
София
200кв.м
5 спални
5 бани
Стил: еклектика

Етаж 2

Всекидневна

Дневният тракт от проекта съчетава в себе си ниско сядане, кухня и трапезна маса с четири стола. Непосредствено до къта за хранене се намира ъгловият диван с лежанка и две допълнителни табуретки.

Кухня

2-ri-etaj-interioren-dizain-proekt-na-kuhnia-2

Белите фронтове на стенните шкафове са комбинирани с кухненски гръб от светъл гранитогрес с мраморна визия. Кухненските колони са изработени с тъмен дървесен мотив, перфектно подхождащ на масивния паркет в помещението.

Заложени в кухнята материали:

Спалня

Спалнята е изпълнена в успокояваща комбинация от бял и сив цвят, чиито семпъл контраст е съчетан с тъмна дървесна подова настилка. На почит са светлината и функционалността на помещението.

Детска стая

Етаж 3

Всекидневна

Дневният тракт на трети етаж в къщата съчетава в себе си ниско сядане, трапезна маса с четири стола и малка кухня. Непосредствено до къта за хранене се намира ъглов диван с голяма холна маса.

Кухня

Кухнята на трети етаж комбинира белите фронтове на стенните шкафове с кухненски гръб от гранитогрес с каменна визия. Кухненските колони са изработени с тъмен дървесен мотив, перфектно подхождащ на масивния паркет в помещението. Заложено е скрито осветление в основата на всички рафтове.

Спалня

Детска стая

Детската стая комфортно помещава двуетажно легло и ученическо бюро за двама. В оформлението си стаята включва типичните за проекта естествени текстури и бели корпуси на мебелите, като семпло ги разнообразява с бледо сини стени и тапицирани панели. Покритието на гардероба позволява рисуването върху него с тебешир, а вграденото LED осветление може да служи като нощна лампа.

Етаж 4

Спалня

Дизайнът на четвъртия етаж от къщата превръща таванско помещение в уютен малък дом в модерен стил. Водещият цвят е белият, стилно прорязван от натурални тонове и естествени материали. Малката спалня впечатлява с големите си панорамни прозорци и уютна атмосфера.

Всекидневна

Всекидневната на четвърти етаж максимално се възползва от чупките на таванското помещение. Стилният и компактен дизайн на стаята позволява етажът да се използва като самостоятелно жилище, без не да разчита останалите етажи. Традиционната трапезна маса е заменена с нисък бар, опрян до гърба на дивана. Тази композиция позволява невъзпрепятстваната комуникация с останалите хора в помещението или гледането на телевизия.

Белият цвят и светлите тонове намират място и тук, но този път са комбинирани с дървена подова настилка със старинен ефект.