interioren dizain na apartament acario - header
Интериорен проект Acario цялостно преобразява просторен и слънчев апартамент в съвременен стил. Заложено е на естествени материали в тъмната гама, стилно подчертани от вградено LED осветление. Из целия апартамент са разположени мебели и осветителни тела на дизайнерски италиански брандове.
Апартамент
гр. София
139 кв.м
3 спални
2 бани
Съвременен стил

всекидневна

Всекидневната напълно се възползва от естествената светлина, която идва от големите прозорци, простиращи се от пода до тавана. Обзаведена е с италиански, дизайнерски мебели, оформящи трапезария и уютен кът с ниско сядане, ориентиран към камината.

кухня и зимна градина

Кухнята е разположена в чупка на всекидневната, директно срещу домашния фитнес и е изпълнена в тон с всекидневната. Кухненският остров е на равно разстояние от трапезната маса и лоджията, превърната в зимна градина с трапезария и кът за отдих.

спалня

Стилната спалня от проекта впечатлява с приглушеното си, вградено осветление, подчертаващо поръчковите мебели, които изграждат целия интериор. Таблата на леглото е продължена с атрактивно 3D пано, озарено от дизайнерски осветителни тела.

Бани

Баня със сауна
Втора баня
Баните от проекта са изработени в коренно различен стил, подчертавайки различното им предназначение. Родителската баня е изпълнена в контрастиращи каменни и дървесни текстури, включва душ пространство, дизайнерска вана и сауна. Втората баня впечатлява с мозаечна акцентна стена и стилно редуване на тъмно сини и бели плочи.

Детски стаи

Момчешка стая
Момичешка стая
Детските стаи са проектирани огледално както цветово, така и като разпределение. Оформлението на всяка стая е съобразено с предпочитанията на съответното дете, а за атмосферата се грижи вградено LED осветление.
Алтернативен дизайн на момчешката стая

антре и коридор

Коридорът посреща със сдържана и стилна цветова комбинация от сиви и естествени тонове, задавайки тон за целия апартамент, още от входната врата.

фасада на сграда

Фасадата на сградата изискваше прекрояване, за преобразуване на лоджията и един от балконите в съответно зимна градина и домашен фитнес. Фина стреха е добавена и над малкия балкон към всекидневната, превръщайки го в приятно външно кътче за отдих.