interioren-dizain-proekt-na-vsekidnevna-s-kuhnia-i-trapezaria-1-v-moderen-stil

Интериорен проект Amo цялостно преобразява двуетажна къща в съвременен стил, преплитайки естествени материали и натурални текстури с дизайнерски изделия. Особено внимание е обърнато на стенните облицовки и придържането към обща цветова гама, с което се постига единен стил на всички помещения в къщата.

Къща
София
148 кв.м
3 спални
3 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Просторната всекидневна от интериорния проект обединява в себе си кухня, хол и трапезария. Заложените материали са в сходни натурални текстури, обединявайки визуално помещението, а функционалното разпределение е подчертано от типа и цветната температура на осветителните тела.

Алтернативни цветове за всекидневната:

Главна баня

Банята впечатлява с контрастна комбинация от каменни и дървесни текстури. Осветлението е разделено на няколко нива, с което се придава динамика и подчертават най-важните зони.

Тоалетна за гости

Изпълнена в същата цветова гама, малката тоалетна за гости не отстъпва по разчупеност на осветлението и цялостно усещане за съвременен дизайн на основната баня.

Спалня

Родителската спалня от интериорния проект приковава вниманието с дизайнерска плетка от натурални дървесни и каменни текстури, комбинирани с тапицирана стена и простиращо се до тавана огледало.

Домашен офис

Домашният офис впечатлява със стилна плетка от натурални текстури в черната и сивата гама, контрастно комбинирани с жълт диван.

Втора баня

Втората баня посреща с изключително стилна комбинация от каменни и дървесни текстури, подчертаващи черните смесители и аксесоари.

Детска стая

Просторната и слънчева детска стая олицетворява мечтата на всяко дете, включвайки двуетажно легло с парапет от корабен такелаж и шведска стена с въжени стълба и люлка. За безопасност и допълнителен уют, стената до леглата е изцяло тапицирана и изпълнена в тон със стаята.

Алтернативен цвят на детската стая:

Стая за гости

Гостната продължава дизайнерската визия на дома, както и предоставя усамотение, удобства и усещане за домашен на гостите. Плетка от естествени материали и висящи от тавана нощни лампи се грижат за атмосферата в помещението.

Антре и коридор

Още от входната врата, къщата посреща с дизайнерска плетка на каменни и дървесни текстури, изпъкващи на фона на бледо сивите стени в антрето.

Стълбище

Стълбището от интериорния проект продължава темата с каменната текстура, като подчертава стъпалата със скрито осветление и контрастни черни профили.