interioren-dizain-na-apartament-Anika-esteta
Интериорен проект Anika разглежда частичното преобразуване на къща в София. В изпълнението му основно са заложени материали с естествена визия като дърво, камък и мрамор. Вграденото LED осветление в целия апартамент е прекроено по индивидуален дизайн, създавайки обособени зони на фокус.
Къща
София
104 кв.м
3 спални
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна

На почит във всекидневната от проекта са простора и отворените пространства. Стените са декорирани с картини и стенни облицовки с дървесна текстура, а мебелите са сведени до минимум. Основна фокусна точка в помещението е контрастиращият, жълт диван.

Спалня

Спалнята включва тематичните за проекта подови настилки и стенни облицовки от естествени материали, като добавя дизайнерски осветители тела към оформлението си. Тапицираната спалня е разположена централно в стаята, а стената над нея е декорирана с поръчков дървен пъзел, карта на света.

Кухня

Кухнята от проект Anika е Г образна и включва трапезна маса с четири стола. Възползвайки се максимално от естествената светлина, навлизаща през остъклените стени, масата е разположена до прозорците, в чупката на помещението.

Баня

Основната баня от проекта комбинира в себе си топли дървесни тонове със студеното излъчване на мраморни и каменни текстури. Резултатът е едно стилно разделение по визия и функция на двете половини на банята.

Заложени материали:

Втора баня

zalojeni-materiali-v-banya-ot-interioren-proekt-anika
Малката баня включва естествените материали, присъщи за проекта, но допълва и надгражда цветовата гама с ярко сини шкафове и шарени, шестоъгълни плочки.

Коридор

interioren-dizain-proekt-na-koridor-s-nepravilna-forma-anika
Основният коридор от жилището е с неправилна форма и множество врати. За да се разнообрази атмосферата са добавени картини и огледала из цялото му протежение.