interioren-proekt-ava-small-button-by-esteta-design
Интериорен проект Ava впечатлява с умелата си комбинация на неокласически и минималистичен стил. Всички помещения са изпълнени в елегантно преплетени нюанси на сивия цвят и комбинирани с основния акцент за апартамента – тъмно синьо.
Апартамент
София
105 кв.м
3 спални
2 бани
Неокласически стил

Всекидневна

Всекидневната обединява в себе си хол, кухня и трапезария. Отделните зони са разделени, чрез дизайнерска композиция от огледала, едновременно преминаваща през две противоположни стени и тавана.

За постигане на единна визия в помещението, кухненските плотове и гръб кореспондират със стените във всекидневната,  а всички мебели са изработени в сходен микс от материали.

Спалня

Родителската спалня функционално е разделена на две части, като започва с преходна гардеробна от входната врата, отделена от леглото с напречно разположен гардероб с огледала. Като останалите помещения от проекта, стените са декорирани с картини и интегрирано LED осветление.

Бани

Родителска баня

Втора баня

И двете бани в апартамента са изпълнени в контрастиращи мраморни текстури и тъмно сини нюанси. За допълнителен ефект са добавени стенни плочки с релеф. Смесителите и аксесоарите са заложени в черен цвят, а огледалата са подчертани с вградено LED осветление.

Момчешка стая

Младежката стая впечатлява с вградено LED осветление в мебелите, стените и тавана. Дизайнерски тапети и интериорни решения декорират както стените, така и фронтовете на гардеробите в помещението.

Детска стая

Детската стая от проекта е изпълнена с изцяло поръчкови мебели, максимално възползвайки се от наличното пространство. Предвидено е достатъчно място както за съхранение и за игра, така и за добавяне на бюро в стаята, когато детето започне училище. Вижте и нощен изглед на детската стая:

Дизайнерският таван на стаята се превръща в озарено от звезди нощно небе.

Коридор

Още от входа, интериорен проект Ava посреща с типичната за апартамента комбинация от нюанси на сиво и тъмно синьо.