interioren-dizain-proekt-na-apartament-Bono
Интериорен проект Bono внася стил и италиански дизайн в малък и уютен апартамент. Основният търсен ефект е редуването на контрастни цветове и текстури, както и употребата на огледала и светли тонове за създаване на усещане за пространство. Всеки сантиметър от площта е изпълнен със стил, благодарение на предложенията от италиански марки като Bonaldo и Flos.
Апартамент
София
60 кв.м
Стил: еклектика

Всекидневна

Дневният тракт посреща с нестандартен диван от модулна система и масички за кафе от италианската марка Bonaldo. Осветителните тела от Flos внасят стил и настроение в помещението, а голямото стенно огледало създава усещане за простор. Всекидневната включва и малък кухненски бокс в единия край на помещението. Заложените в кухнята контрастни цветове кореспондират с поръчковите стенни шкафове, придавайки един цялостен и завършен вид на интериора.

Спалня

Спалнята от проекта впечатлява с кръглото си легло, разположено между остъклен гардероб и открита тераса. Едновременно възползвайки се от естествената светлина, навлизаща през прозорците и отражението ѝ от стъклата на гардероба, спалнята е озарена от слънчеви лъчи през целия ден. За визуален баланс в помещението е добавено голямо кръгло стенно огледало на противоположната, контрастираща стена.