interioren-proekt-cara-by-esteta-design
Интериорен проект Cara стилно преобразява уютен апартамент в съвременен стил. На почит са изчистените линии, изпълнени в нюанси на сивия цвят и подчертани от дизайнерско вградено LED осветление.
Апартамент
София
50 кв.м
1 баня
Съвременен стил

Всекидневна

Дневният тракт от интериорния проект обединява в себе си хол, кухня и трапезария. Помещението е изпълнено в единен стил, обединен от заложените в отделните зони цветове и материали.

Кухня

Стилната кухня от проекта впечатлява с изчистените си линии, комбиниращи сиви тонове с естествени текстури на дърво и мрамор. Кухненските плотове са допълнително осветени от вградено LED осветление в топлата гама.

Баня

Банята от проекта е изпълнена в стилна комбинация от естествени текстури на дърво и мрамор. За внасяне на динамика в помещението, смесителите, аксесоарите и дограмата са заложени в контрастиращ, черен цвят. Вградената в душ пространство ниша включва огледален гръб и LED подсветка на отделните рафтове.

Алтернативни акценти на кухня и трапезария

Алтернативното оформление на трапезната маса и бара предлага по-голям контраст, между ниското и високото сядане в дневния тракт, както и добавя дизайнерска висяща лампа над бара.