interioren-proekt-craft-header
Интериорен проект Craft пленява с топлата си комбинация от естествени материали, подчертана от слънчева светлина и контрастиращи нюанси на сивия цвят. Дървесните текстури присъстват във всяко помещение на дома, внасяйки уют и усещане за комфорт.
Апартамент
София
55 кв.м
2 спални
1 домашен офис
Съвременен стил

Всекидневна

Всекидневната от проекта включва в себе хол, кухня и трапезария, както антре и слънчева спалня за гости. В единия край на помещението, част от кухненските шкафове са използвани за изграждане на преграда между входната врата и дневния тракт. В противоположната страна на всекидневната, отделена с остъкление, се намира слънчева спалня за гости. Отделена от дневния тракт, чрез витраж с матирани стъкла, спалнята може напълно да се усамоти, посредством непрозрачни текстилни щори.

Спалня за гости

Спалнята за гости се намира във външния край на всекидневната, непосредствено до прозорците и терасата.

Антре

Антрето на интериорния проект посреща с удобно портманто, намиращо се директно на гърба на кухненските шкафове. На късата страна на шкафовете е разположена тапицирана пейка.

Основна Спалня

Слънчевата спалня впечатлява с дизайнерски фототапет и контрастираща, зелена тапицерия на леглото. Типичните за интериорния проект дървесни текстури намират място и тук, като този път са комбинирани с черен цвят.

Кабинет

Домашният офис използва напречно разположения гардероб в спалнята като преграда от леглото и телевизора. Снабден само с офис мебели от първа необходимост, работният кът предлага достатъчно място за съхранение, без да претрупва пространството.