interioren-proekt-v-luksozen-stil-crown--header-by-esteta-design
Интериорен проект Crown представя изкусна плетка от светли тонове, прорязани от контрастиращи геометрични форми и нестандартни интериорни решения. Във всички помещения на апартамента са заложени стилни мебели, осветителни тела и аксесоари на дизайнерски италиански марки като Ditre, Bonaldo, Flos и Cattelan Italia.
Апартамент
София
163 кв.м
2 спални
3 бани
Съвременен стил

всекидневна

Просторната всекидневна включва обичайните кухня, трапезария и хол, но добавя уютен кът около камината и уединено пространство за домашен офис към оформлението си. Ниското сядане е частично отделено, чрез преградна стена с дизайнерско оформление.

кухня и трапезария

Трапезарията от проекта впечатлява с дизайнерските си маса и столове от Cattelan Italia, стилно изпъкващи на фона бяла стена с геометрични форми. Непосредствено до масата е разположена кухнята, изпълнена в контрастни цветове и естествени текстури.

основна спалня

Освен с дизайнерското оформление на тапицираната стена и съпътстващите я осветление и аксесоари, основната спалня приковава вниманието и с просторната си, остъклена гардеробна. Отделена зад втора врата, достъпна само през гардеробната, се намира и основната баня.

бани

Основна баня

Баня за гости

Баните от проекта следват формулата за комбинация на геометрични форми с естествени текстури и светли тонове, използвана из целия проект. И в двете бани е заложено на контрастиращ, акцентен модел плочки, изпъкващи на фона на семпла мраморна текстура.

Стая за гости, вариант 1

Стая за гости, вариант 2

Стаята за гости от интериорния проект разполага със собствена баня с тоалетна и малък остъклен гардероб. Помещението получи две алтернативни предложения, запазващи общия му облик, но с различен набор от мебели.

Вариант 1 разглежда включването на голямо тапицирано легло, гарантиращо комфортното пребиваване на гостите.

Вариант 2 включва компактен разтегателен диван и стилна тоалетка, с което стаята се превръща в тих кът за отдих.

тоалетна за гости

Малката тоалетна за гости не отстъпва на останалите помещения от проекта по дизайн. Както и при баните от проекта, светлите мраморни тонове на стените са комбинирани със акцентен модел плочки, на чийто фон изпъкват осветителните тела от италианската марка Flos.
malka-toaletna-deco-tile

коридор

Още от вратата, интериорен проект Crown грабва с дизайнерско портманто и контрастираща комбинация от цветове и естествени материали.

мокро помещение

Проектът включва просторно мокро помещение, помещаващо три гардероба за домакински пособия, перална, сушилня, както и рафтове за съхранение.