interioren-dizain-na-apartament-proekt-dendro-esteta-interiori (2)
Проект Dendro стилно комбинира дървесен, дъбов масив с черни елементи, контрастно съчетани с гранитогрес, наподобяващ светъл мрамор. Общото между всички помещения в проекта е употребата на дизайнерски осветителни тела и скрито осветление, завършващи интериора.
Апартамент
София
115 кв.м
2 спални
Съвременен стил

Cпалнята е представена в 2 варианта с различни стенни покрития, според желанията на клиентите. Разгледайте двата варианта.


Детската стая е представена в 2 варианта с различни стенни покрития, според желанията на клиентите. Разгледайте двата варианта.

 

Проект Dendro стилно комбинира дървесен, дъбов масив с черни елементи, контрастно съчетани с гранитогрес, наподобяващ светъл мрамор. Кухнята е компактна и визуално отделена от помещението с бар с високо сядане. Гърба на кухненските шкафове изгражда стена, отделяща трапезарията от кухнята и ниското сядане. Трапезните столове и маса, както и останалите мебели в трапезарията са изработени от същия дъбов материал, както кухненските шкафове и бар столове.

Намираща се директно срещу кухнята, всекидневната се характеризира с големи прозорци, озаряващи зоната за ниско сядане. Меките мебели са изпълнени в бледо сив цвят, позволяващ на масата от дъбов масив да изпъкне. Стената зад дивана включва скрито, декоративно осветление.

Спалнята е решена в сивата гама на стените в съчетание с уюта на мебелите от дърво. Едната стена е покрита с широкоформатни плочи с мраморна визия, което придава стил и характер на помещението. Леглото, нощните шкафчета, тоалетката, стенната етажерка и панела за телевизор  са от една колекция, изграждайки единна стилова линия в спалнята.  Дизайнерски осветителни тела и скрито осветление завършват интериора.

В детската стая е заложено на свежи зелени акценти, контрастиращи с неутралните стени и мебели от дърво. От стената зад леглото, фототапет с флорални мотиви внася енергия в  цялата стая. Работното място е разположено в близост до прозореца, като към стената преминава в удобна библиотека с отделения за съхранение на вещи. Черни матови етажерки с нестандартна форма са окачени на стената срещу леглото.

 

Интериорният проект е изготвен изцяло с предложения на Esteta Interiori, които могат да бъдат разгледани на Esteta.bg. Натиснете върху имената на продуктите за да видите повече информация за тях.