interioren-dizain-proekt-na-apartament-header-by-esteta-design

Интериорен проект Erro разглежда преобразяването на малък апартамент с инвестиционна цел в съвременен стил. Цветово мебелите следват тематична гама в различните помещения, отделяйки ги както функционално, така и визуално.

Апартамент
София
58 кв.м
1 спалня
1 баня
Съвременен стил

Всекидневна

Дневният тракт от интериорния проект обединява хол с кухня и трапезария. Ниското сядане е разположено до прозорците, а точно срещу него се намира шкаф по цялата стена. Телевизорът е монтиран на подвижна стойка, позволяваща му да се изнесе напред и обърне към трапезната маса и кухнята.

Спалня

Спалнята посреща със стени, декорирани с дизайнерски тапет и хоризонтално разположени MDF ламели, създаващи усещане за уют и спокойствие. На мястото на едно от нощните шкафчета е заложено малко окачено бюро, което може да се използва и като тоалетка.

Баня

Банята от интериорния проект впечатлява със стилна комбинация от бели мраморни плочки и иноксови смесители и аксесоари. Цветови акцент е душ параванът, който е изпълнен в месинг. За осветлението в банята се грижат вградени в тавана лунички и мощна LED подсветка на огледалото.