interioren-dizain-proekt-na-apartament-fama-header-by-esteta-design
Интериорен проект Fama преобразява малък и уютен апартамент в съвременен стил. На почит са естествената светлина, светлите тонове и функционалността. Всеки сантиметър от проекта е оползотворен максимално, без да се натрапва визуално или да оставя усещане за липса на пространство.
Апартамент
София
51 кв.м
1 спалня
1 баня
Съвременен стил

Всекидневна

Дневният тракт обединява функциите на хол, кухня и трапезария. Трапезната маса е с умалени размери и предвидена за три трапезни стола, което позволява изграждането на функционален размер кухня.

Спалня

Слънчевата спалня е отделена от всекидневната с остъклен портал и завеса. По този начин, апартаментът не е постоянно преграден и се създава илюзията за пространство. Късата страна на гардеробът в спалнята е покрита с голямо огледало, ориентирано към трапезната маса и допълнително създаващо усещане за простор.

Баня

Банята от интериорния проект е изпълнена в слънчева комбинация от мрамор със златисти жили и плочки с каменна текстура, пресечени от акцентен фриз. Стената над структурата за вграждане е преобразувана в голям шкаф, от стена до стена. По същия начин е усвоено и пространството над сушилнята.

Коридор