interioren-dizain-proekt-na-apartament-v-moderen-stil-header

Интериорен проект Faun преобразява уютен и слънчев апартамент в съвременен стил. Заложено е на нюанси на сивия цвят, семпло комбинирани с естествени текстури като камък, дърво и мрамор.

Апартамент
София
51 кв.м
2 спални
1 баня
Съвременен стил

Всекидневна

Всекидневната от проекта обединява в себе си хол, трапезария и кухня. Нюансите на сивото в стаята преминават от светли към тъмни, с наближаване на прозорците, което благодарение на естествената светлина създава усещане за цветови баланс. В тон с минималистичния си модерен стил, всички вратички на шкафовете са изработени с push механизми, запазвайки изчистения и семпъл вид на фронтовете.

Алтернативно оформление на всекидневната

Кухня

Кухнята изпъква цветово от останалата част от помещението. Изпълнена е със светлосиви, матови фронтове, а кухненските плот и гръб са изработени с бели мраморни текстури. Непосредствено пред кухненския бокс са разположени трапезните маса и столове.

Спалня

Слънчевата спалня е изпълнена в типичните за проекта сиви тонове, но този път комбинирани със светъл масивен паркет. Стената срещу леглото е решена с голям шкаф по размер, който включва в себе си тоалетка и специално отделение за монтаж на телевизор, без да се губи пространството зад него.

Баня

Банята от проекта впечатлява с фината си комбинация от естествени текстури на дърво, камък и мрамор, стилно допълнени от композиция от малки декоративни плочки на стената зад огледалото. Огледалото от своя страна допринася за атмосферата с вградената си LED подсветка и добавянето на малка, висяща лампа отстрани.

Коридор

Коридорът посреща с изчистени стени и фронтове на шкафовете. Сивите тонове, използвани из целия апартамент започват още от входната врата, но тук са комбинирани със семпли тапети с фино загатнати природни мотиви. Запазвайки минималистичния вид на коридора, осветлението изцяло е поверено на вградени в тавана спотове.