спалня флоренция интериорен проект

Интериорен проект Florence разглежда частичното преобразуване на апартамент в класически стил. Носталгичната визия на дизайна е постигната благодарение на комбинацията от мебели, осветление, стенни и подови покрития в класически стил.

Апартамент
София
110 кв.м
2 спални
2 бани
Класически стил

Всекидневна

Всекидневната съчетава в себе си, място за отдих с мека мебел и зона за хранене и кухня, всички в класичесики стил. Подовото покритие е паркет в подредба “рибена кост”. Мебелите за съхранение в дневната предлагат функционалност, като са комбинация от витринни шкафове и затворени отделения. Видимата част на витрините е със стъклени рафтове и скрито вградено осветление, което визуално прави пространството по-голямо. Осветлението е осигурено от групи от висящи лампи с различна дължина, разположени над основните зони.

Спалня

Спалнята е светла и просторна, решена в бели, кремави и бледо розови тонове. Основен акцент в стаята е просторната тапицирана спалня. Срещу леглото са разположени удобен четирикрилен гардероб с огледала и тоалетка с етажерка. Обзавеждането прелива от един мебел в друг, запазвайки класическата визия. Решението за висящите от тавана нощни лампи, показва една съвременна тенденция, чудесно намерила мястото си в този класически интериор.

Стая за гости

Стаята за гости я е с по-малки размери, но привлича вниманието с излъчването и уюта си. Мебелите продължават класическата линия на цялостния интериор, допълнени от светлина и елегантност.

Сравнение на осветлението в стаята за гости, когато е огряна директно от слънчева светлина и когато разчита само на осветителните тела:

Поглед отгоре

Поглед отгоре на разпределението на апартамента.

interior design floor plan top view

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *