interioren proekt na apartament gia
Интериорен проект Gia разглежда цялостното преобразяване на слънчев апартамент във Варна. Жилището е с големи прозорци, всички от които гледат към морето или Морската градина. Основно е заложено на естествени материали, а в тон с морския дух, второстепенният цвят в интериора е бледосин, отстъпващ единствено на светлорозови тонове в спалните.
Апартамент
Варна
122 кв.м
2 спални
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Всекидневната комбинира трапезария, кухня и ниско сядане, визуално обединени от цветовата комбинация на синьо и жълто, балансирана с естествени материали. Помещението е озарено от естествена светлина през целия ден, благодарение на южното си изложение и големи прозорци.

спалня

Просторната спалня се наслаждава на невероятна гледка към морето, което е и причината количеството мебели в нея да е сведено до минимум. С прибираща се параванна стена е отделено гардеробно помещение.

гардеробна

Детска стая

В детската стая от проекта на почит са светлината, естествените материали и свободното пространство за игра. Заложени са множество рафтове за книги и играчки, а с готовност да посрещне гости с преспиване е добавен разтегателен двоен диван.

Основна баня

Просторната основна баня на апартамента включва голяма душ кабина с вградена стенна етажерка. В обратна разцветка са предвидени сходни етажерки из цялата баня, осигурявайки много пространство за съхранение. Зад масивни дървени врати са прикрити пералня и сушилня.

Използвани материали:

баня за гости

Малката баня в апартамента е изпълнена цветове, сходни с тези на основната и посреща гостите с голямо кръгло огледало. Стилната вградена в стената етажерка присъства и тук, отново съхраняваща козметика и аксесоари.

Коридор

Коридорът на апартамента посреща с големи огледала и картини с морски мотиви. Намеквайки за свежите сини тонове, присъстващи в целия апартамент, коридорът акцентира със синя табуретка.