interioren-dizain-proekt-na-apartament-glory
Интериорен проект Glory умело комбинира изкусния италиански дизайн с естествени, природни текстури. Елегантните форми на дизайнерските мебели са подчертани от семплите им цветови съчетания, а употребата на различни типове осветление придава настроение и усещане за пространство. Естествените тонове са в основата на всички помещения, изграждайки един стилен и едновременно с това уютен интериор.
Апартамент
София
65 кв.м
1 спалня
1 баня
Съвременен стил

Всекидневна

Дневният тракт от проекта обединява в себе си ниско сядане, кухня и трапезария. Стенните облицовки съчетават в себе си дървесни и мраморни текстури, напълно елиминирайки нуждата от допълнителни декорации по стените. Кухнята контрастира цветово от останалата част от помещението, отделяйки я както функционално, така и визуално от всекидневната.

Спалня

Уютната спалня стилно комбинира топли дървесни тонове и бели стени с класически орнаменти. Дизайнерската тапицирана спалня е допълнена с окачени и облечени в мраморни текстури тоалетка и полица. Декоративните дървени орнаменти при прозорците кореспондират с фронтовете на големия гардероб на отсрещната страна, придавайки завършен вид на помещението.

Баня

Банята от проекта крайно се различава от останалите помещения. Тук е заложено на силно контрастиращи мраморни текстури, които изграждат едно стилно и функционално пространство. Санитарията, радиатора и смесителите са изпълнени в черен цвят, допълнително подчертаващ сдържаната и елегантна визия на банята.

Коридор

Коридорът посреща посетителите с подова настилка в стилна плетка от естествени тонове, преминаваща в основно дървесна и мраморна текстура, съответно с приближаване на всекидневната или кухнята. Тоалетката в коридора включва голямо отгледало, от пода до тавана, както и дизайнерска висяща лампа.