interioren-dizian-proekt-na-interioren-proekt-po-individualen-dizain--header-v-moderen-stil
Интериорен проект Izzy преобразува тристаен апартамент в минималистичен стил. Заложено е на изчистени линии и меки тонове, комбинирани с естествени материали и текстури. Внесена е допълнителна нотка на елегантност към всички помещения, чрез употребата на дизайнерски осветителни тела.
Апартамент
София
73 кв.м
2 спални
2 бани
Минималистичен стил

Всекидневна

Дневният тракт от проект Izzy обединява хол, трапезария и кухня. Основните материали, използвани при изграждането на интериора са дървесни текстури, комбинирани с контрастиращи бял и черен цвят.

Спалня

Родителската спалня е изпълнена в минималистичен стил. Тапицираното легло и дизайнерските лампи изпъкват на фона на светлите стени и тъмния паркет в стаята. С плъзгащата врата до леглото е отделено гардеробното помещение.

Детска стая

Детската стая е изпълнена с меки тонове и приветливи цветове, изпъкващи на фона на дизайнерския тапет, покриващ едната ѝ стена. Мебелите са модулни, което позволява разместване разпределението на стаята, с порастване на детето.

Бани

Основна баня
Основна баня
Баните от проекта са облицовани с плочки с каменна текстура и допълнителна акцентна стена в контрастиращ цвят. И двете бани предвиждат изграждането на удобна ниша в душ кабината, която от своя страна е отделена със стилен параван, стигащ до тавана.

Коридор

Антрето и коридорът от интериорния проект посрещат с изчистена комбинация от бял цвят и каменни текстури. Директно срещу входната врата е разположена стилна тоалетка с голямо огледало, простиращо се от пода до тавана.