interioren-proekt-na-apartament-jackline

Интериорен проект Jackline дължи стилните си и сдържани линии на умелото комбиниране на неутрални тонове и естествени текстури с вградено осветление. Фин акцент, присъстващ във всички помещения е златният цвят, намиращ място при осветителните тела и детайлите на мебелите.

Апартамент
София
80 кв.м
1 спалня
1 баня
Модерен стил

Всекидневна

Дневният тракт помещава в себе си трапезария, кухня и ниско сядане. Топлата зона на кухнята е изведена в отделно помещение с прозорец и преградена с плъзгаща врата, оставайки само стилни кухненски фронтове с мраморен гръб във всекидневната. Цветна закачка са ярко сините трапезни столове, контрастиращи със строгия и изчистен дизайн на помещението.

Спалня

Спалнята е изпълнена в модерен стил и впечатлява с изчистените си линии и умело комбинирани неутрални тонове. Таблата на леглото визуално е продължена с бетонна текстура, която от своя страна е подчертана от скритото осветление на огледалата на нощните шкафчета. Огледалата от пода до тавана придават усещане за пространство и едновременно с това отразяват слънчевата светлина, озарявайки помещението през деня. Класическите нощни лампи са заменени с дизайнерски висящи осветителни тела със златисти елементи, кореспондиращи с таванната лампа.

Спалнята включва и стилна тоалетка, отново оборудвана с огледало от пода до тавана, висяща лампа в тон и фини детайли в златната гама.

Баня

Основният акцент в банята от проекта е контрастът и отчетливостта на всички елементи в помещението. Комбинацията от тъмни и светли мраморни текстури е допълнена от смесители, лира и аксесоари в черен цвят. Тъмно кафявите мраморни текстури са озарени от скритото LED осветление по тавана и под шкафа в банята, придавайки им мистично, топло усещане.