interioren-dizain-proekt-jude-ot-esteta-design-header
Интериорен проект Jude представя контрастна комбинация от плътни тонове и естествени текстури, поднесена в съвременен стил. На първо място са функционалността, симетрията и изчистените линии в интериора на целия проект. Естествената светлина и свободното пространство са от първостепенна важност в оформлението на дизайна.
Апартамент
София
151 кв.м
3 спални
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Просторната всекидневна обединява хол с кухня и трапезария, разделени визуално от употребата на различни цветове и материали. Зоната с ниското сядане е разположена върху масивен паркет с обширен килим, а кухнята и трапезната маса контрастират на фона на плочки с мраморна текстура.

Родителска спалня

Родителската спалня от интериорния проект впечатлява с открита гардеробна с функционално разпределение и вградено осветление. Непосредствено до нея се намира семпла тоалетка с огледало от пода до тавана. Огледалото е дублирано и от другата страна на леглото, а цялата композиция е завършена от стилни висящи лампи, разположени от двете страни на спалнята.

Бани

Баня 1
Банята дължи стилното си излъчване на контрастна комбинация от плочки с мраморна текстура и залагането на черни обков, аксесоари и смесители. Душ пространството, голямото кръгло огледало и обширният шкаф на мивката са подчертани от вградено LED осветление.
Баня 2
Стилната баня впечатлява с контрастна комбинация от плочки с каменни текстури, стилно подчертани от вградено LED осветление и дизайнерски осветителни тела. Семпли, акцентни мозайки са използвани при оформлението на душ пространството и нишите в банята.

Младежка стая 1

Младежката стая напълно се възползва от наличното пространство, обособявайки цяла стена във функционален шкаф с множество рафтове, вратички и бюро, подчертани от вградено LED осветление. За създаване допълнителна илюзия за пространство, а и за да отразява естествената светлина, гардеробът е изпълнен с остъклени врати.

Младежка стая 2

Втората младежка стая от проекта е изпълнена в минималистичен дизайн, поставящ на първо място свободното пространство и естествената светлина. Гардеробът е изпълнен с остъклени плъзгащи врати, за да се създаде илюзия за пространство.

 

Дизайнерският тапет на стената зад леглото е творение на марка Idea Murale:

dizainerski-tapeti-Impossible-Game-idea-murale

Мокро помещение