interioren-dizain-proekt-na-apartament

Интериорен проект Kachi посреща със стилна комбинация от естествени материали в кафяви и кремави тонове, деликатно подчертани с бронзови детайли. Основните застъпени текстури са мрамор и дърво, а към тях всяко помещение добавя цвят или материал, уникален само за него.

Апартамент
София
71 кв.м
2 спални
2 бани
Стил: Еклектика

Всекидневна

Дневният тракт обединява в себе си кухня, ниско и високо сядане. Основният цвят е белият, стилно комбиниран с дървесни и бронзови елементи. Мраморът присъства в почти всички елементи от помещението, придавайки му завършен вид.

Спалня

Спалнята впечатлява със стилната си тапицирана стена, преминаваща в голямо огледало, от пода до стената. Тапицерията на стената кореспондира с тези на леглото и италианското кресло пред тоалетката, а цялата комбинация е озарена от дизайнерско осветление.

Бани

Основна баня

Основната баня на апартамента впечатлява с бронзовите си акценти и вградено осветление на стенния шкаф. Естествените материали като мрамор и дърво намират място в подовите настилки и стенните облицовки, а смесителите и обкова са изпълнени в бронз.

Малка баня

Малката баня от Kachi се отличава с приветливата си комбинация от плочки с флорални мотиви и син мат. Основният акцент на банята е стилното стенно огледало с подсветка.