interioren-dizain-na-vsekidnevna-proekt-kami-esteta
Проект Kami изгражда едно модерно жилище, комбиниращо няколко стила. Основните елементи са изчистените овални фигури, които комбинирани с масивна дървесина придават уют и нежност. Доминантният цвят е сив и се съчетава с интериора на целият апартамент. Оформлението на площта е с отворен план и допълва модернистичния дизайн на дома.
Апартамент
София
86 кв.м
2 спални
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Дизайнът на всекидневната представя изкусен микс от естествени тонове и контрастиращи черни елементи, примесени с бели акценти. Основната тема е овалът, който намира място в почти всички аспекти на интериора, започвайки от осветителните тела и малките мебели. На почит е дървото, при което са използвани само два контрастиращи тона.

Спалня

Спалнята от проект Kami впечатлява със стилната си комбинация от цветове и умело подбрани материали. Декоративният стенен панел надгражда таблата на леглото, и допринася за атмосферата със скритото си осветление. 

Баня

Банята от интериорния проект впечатлява с комбинацията си от естествени материали и контрастиращи цветове. Дървесните елементи са съпоставени с черен мрамор и са допълнително подчертани със скрито осветление. Банята е допълнително аранжирана с дизайнерски висящи лампи.

Тераса

Терасата от интериорния проект представлява тихо място за отдих, семпло мебелирано с два градински фотьойла и симпатична масичка. С декоративни дървени елементи, терасата е преградена от тази на спалнята, гарантирайки уединение и спокойствие.