interioren-proekt-na-apartament-kedar-header

Интериорен проект на апартамент Kedar преобразява уютен дом в стил Еклектика, смесвайки различни стилове и похвати в интериорния дизайн. Заложено е на комбинация от естествени материали, контрастът им с тъмни основи и максималното озаряване със слънчева светлина, през деня.

Апартамент
София
56 кв.м
1 спалня
1 баня
Стил: Еклектика

Всекидневна

Безспорно основен акцент във всекидневната е ъгловият диван, разположен централно в помещението. От двете му страни се намират малка ъглова кухня и трапезна маса, намираща се непосредствено до прозорците. Основните цветови акценти са сиво, черно, кафяво, както и контрастът им с светлите стени и дървесни текстури.

Спалня

Стилната спалня от проекта е частично отделена от всекидневната с ажурни стена и стъклена врата, разположени от двете страни на облечената в дървесина колона. Противоположната стена кореспондира визуално с остъклението, но разменя цветовото и текстурно съотношение, в полза на дървения материал. Спалнята помещава и дълго бюро за двама души, разположено пред прозореца.

Баня

Банята впечатлява с шарената си мозайка, която отделя душ кабината от останалата част от помещението. Санитарията, аксесоарите и душ параванът са решени в черен цвят, изпъкващ на фона на белия гранитогрес по стените и придава усещане за баланс в банята. Зелените плот и стенно шкафче за баня кореспондират с зелените шарки на мозайката, с което визуално се свързват двете основни зони в банята. Типичните за интериорния проект черни фронтове на шкафовете намират място и тук, изграждайки високия шкаф до вратата.
plochki-za-banya-mozaika

Коридор

Коридорът от проекта посреща с двустранно разположени поръчкови гардероби, стигащи от пода до тавана. И двата гардероба включват вградено LED осветление и огледала на вратите, а непосредствено зад входната врата е разположено удобно портманто с функционални рафтове. Най-горните и трудно достъпни шкафове в коридора дължат тясната си форма на предназначението им за складиране на куфари и други по-рядко използвани предмети.