interioren-dizain-proekt-na-apartament-lea
Основен фокус в изграждането на интериорен проект Lea са функцията и изчистеният дизайн. Водещият цвят е белият, комбиниран главно с дървесни и други естествени текстури. Помещенията от проекта визуално кореспондират помежду си, чрез заложените в тях материали и покрития.
Апартамент
София
75 кв.м
Съвременен стил

Всекидневна

Всекидневната помещава в себе си както ниско сядане, ориентирано към телевизора, така и комфортен кът за четене и отмора. Домашният офис също намира място в помещението и е изпълнен с електрическо бюро, надградено бяла етажерка в индустриален стил. Водеща тема в помещението е комбинацията на естествени дървесни текстури и бял цвят.

Кухня с трапезария

Кухнята от проекта включва бар плот с два стола и разтегателна трапезна маса. Типичните за апартамента дървесни текстури и светли тонове са надградени с антрацитен цвят, използван при оформянето на кухненските шкафове и основата на масата. В тон със семплия дизайн на проекта, всички кухненски вратички са планирани с push механизми, запазвайки цялостната визия изчистена и стилна.

Антре

Стриктно следвайки стила на апартамента, оформлението на коридорът основно залага на функция и изчистен стил, с което оставя малко място за отклонение от цялостния дизайн на проекта.