interioren-proekt-loki-header-by-esteta-design

Интериорен проект Loki преобразява малък и уютен апартамент в съвременен стил, примесен с повлияни от индустриалния стил решения. Основен фокус е употребата на естествени материали като дървесни или каменни текстури, както и комбинацията им с контрастиращи цветове.

Апартамент
София
50 кв.м
1 спалня
1 баня
Съвременен стил

Всекидневна

Дневният тракт включва хол, кухня, трапезария и бюро за компютър, разположено срещу прозорците. С цел запазване усещането за свободно пространство, мебелите са сведени до минимум, а стенните етажерки са изпълнени в ефирния индустриален стил.

Кръгла дизайнерска трапезна маса е разположена по средата на помещението, разделяйки ъгловата кухня от ниското сядане. Основата на масата следва същата философия за ефирност, като етажерките.

Спалня

В тон с останалата част от апартамента, спалнята включва топлото излъчване на дървесните текстури, както и мотива с тухлената стена от всекидневната. Стената е осветена с насочено архитектурно осветление и висящи лампи.

Баня

Банята впечатлява с контрастната си комбинация от каменни текстури, стилно примесена с дървесни мотиви. Санитарията, смесителите, аксесоарите и обковът са решени в черен цвят.

Коридор

Коридорът от интериорен проект Ava посреща с поръчков гардероб с вградени пейка, огледало и интегрирано LED осветление. Всички врати в коридора са изпълнени в дървесни текстури.