interioren-dizain-proekt-na-apartament-luce-header

Интериорен проект Luce дръзко смесва естествени материали, дизайнерски предложения и различни стилове, за да постигне една уникална и уютна визия. Всяко помещение се отличава със свои цветова гама и стил, но едновременно с това съумява да се придържа към дизайнерското виждане за апартамента.

Апартамент
София
74 кв.м
2 спални
2 бани
Стил: Еклектика

Всекидневна

Дневният тракт от проекта помещава едновременно хол с кухня и трапезария. Дизайнът на стаята умело съчетава класически със съвременен стил, преплитайки стилното излъчване на класическите фронтове на кухнята с модерните линии на меката мебел.

Родителска спалня

Просторната спалня от проекта максимално се възползва от пространството. Разпределението ѝ позволява включването на два гардероба, с които обособява два коридора, отделящи входната врата от тази на банята.

младежка стая

Младежката стая следва строг и сдържан стил, подобаващ на вече улегналия младеж, който ѝ се наслаждава. Всички шкафове и гардероби са изнесени от едната страна на помещението, оставяйки отсрещната стена светла и изчистена.

Бани

Основна баня

Баня за гости

На почит в баните от проекта са светлият мрамор с кремави шарки и комбинацията му с контрастиращи мебели за баня. Дизайнерските огледала са снабдени с LED подсветка и в двете бани.

Коридор

Антрето и коридорът впечатляват със стилна мраморна текстура по пода и стените, комбинирана с контрастиращи осветителни тела и голям гардероб. Още от вратата, интериорен проект Luce посреща гостите с класическото си и изтънченото си излъчване.