interioren-dizain-proekt-na-apartament-luna-header-ot-esteta-design
Интериорен проект Luna впечатлява със стилна плетка от светли тонове и естествени текстури. На почит са естествената светлина и усещането за простор и свобода, а умелата комбинация на цветове и материали изгражда логичен преход между помещенията.
Апартамент
София
91 кв.м
1 спалня
2 бани
Съвременен стил

3D разходка из къщата

Всекидневна

Дневният тракт от интериорния проект включва хол и трапезария, намиращи се в двата края на помещението. Дизайнът е семпъл, минималистичен и умело балансиращ източниците на светлина. През деня, атмосферата се диктува от големите прозорци, а през нощта – от комбинацията от декоративно и архитектурно осветление.

Трапезария

Разположена по протежение на помещението, трапезната маса визуално разделя ниското сядане във всекидневната от кухнята. Непосредствено до масата са разположени две кресла, ориентирани към терасата, обособявайки кът за отдих с гледка навън.

Кухня

Кухнята умело използва всеки сантиметър от пространството, без да жертва функционалност или визия. Светлите кухненски плотове и гърбове отразяват естествената светлина през деня, а финият контраст между фронтовете и корпусите на шкафовете създава усещане за динамика.
interioren-dizain-proekt-na-kuhnia-3-ot-esteta-design

Спалня

Слънчевата спалня напълно се възползва от естествената светлина, отразявайки я както с огледало на стената, така и с остъклените врати на гардероба. През нощта, спалнята е озарена от дизайнерски лампи и скрито LED осветление.

Бани

Основна баня
Баня за гости
И двете бани от проекта са изпълнени в контрастна комбинация от бял мрамор с черни жили и матови черни смесители и обков. Черните аксесоари и мраморни текстури са подчертани от скритото LED осветление.

Домашен офис

Домашният офис включва семпъл работен кът и двуместен разтегателен диван. Освен за уединение и отмора, стаята може да се използва и за настаняване на гости. Стената над дивана е декорирана с голям, дизайнерски часовник.

Коридори

Входно антре
interioren-dizain-proekt-na-koridor-i-antre-1-ot-esteta-design
Вътрешен коридор