interioren-dizain-proekt-marquise
Интериорен проект Marquise излъчва уют и топлина, благодарение на естествените дървесни текстури, заложени в него. Дизайнерски осветителни тела озаряват всички помещения, а стените са декорирани със стилни картини.
Апартамент
София
93 кв.м
2 спални
2 бани
Стил: Еклектика

Всекидневна

Всекидневната от проекта посреща с контрастни цветове и естествени текстури. Едновременно помещава в себе си ниско сядане с диван в светла текстилна тапицерия и трапезна маса с шест тапицирани стола, изпълнени в тъмна дамаска. Всички шкафове и библиотеки в помещението са изработени, следвайки формите на стаята, за максимално оползотворяване на пространството.

Близък изглед на MDF ламперията:

Кухня

Кухнята е разположена в чупка на дневния тракт и непосредствено близо до трапезната маса. Изпълнена е в тъмносиви цветове и контрастен мраморен гранитогрес, отделяйки я както функционално, така и визуално от помещението. Хладилникът е вграден, за да се спази линията и стила на кухнята.

Близък кадър на кухненския гръб и прилежащи кухненски аксесоари:

Спалня

Изпълнената с огледала и дървесни текстури спалня посреща с пастелни тонове и уютна атмосфера. На почит са хармонията, уютът и светлината. Освен на вграденото LED осветление в тавана, за топлата си атмосфера помещението разчита и на висящи лампи около леглото, както и на подсветката на остъкления гардероб.

Антре и коридор

Антрето на апартамента посреща със стилна мозайка на пода, описваща нестандартните чупки на помещението. Стените са декорирани с бетонна текстура, отлично контрастираща с мраморните десени и белите врати в коридора. Вратите на вградения гардероб са изцяло покрити с огледала, които отразяват голямото огледало от тоалетката на отсрещната стена, създавайки усещане за простор.