interioren-dizain-proekt-na-apartament-mirage-header
Интериорен проект Mirage напълно преобразява малък апартамент в София. Основно в проекта е заложено на естествени материали и контрастът им с по-светли основи. Водещ акцент в интериора на всички помещения в дома е зеленият цвят, съпътстван от мраморни или дървесни текстури.
Апартамент
52 кв.м
heading
1 спалня
1 вана
Съвременен стил

Всекидневна

Всекидневната от интериорния проект включва кухня, трапезария и ниско сядане. Основните текстури в интериора са дърво и мрамор, на фона които изпъква ярко зеленият диван. Трапезната маса, отделяща кухнята от дивана е кръгла, за да може удобно да побере до шест стола на относително малкото пространство.

Спалня

Спалнята е изпълнена с минимално количество мебели и аксесоари, запазвайки усещането за свобода и простор. Традиционните нощни лампи отстъпват на висящи дизайнерски осветителни тела, озаряващи поръчковите тапети на стената. Основен акцент в спалнята е тапицираното в зелена текстилна дамаска дизайнерско легло. По цялото протежение на отсрещната стена е заложен стенен тесен шкаф, преминаващ в тоалетка до прозореца.

Баня

Банята от проекта е основно изпълнена в светли, мраморни текстури. Изключение прави яркозелената акцентната стена, на която е монтирано голямо кръгло огледало. Аксесоарите, обковът и смесителите в банята са решени в черен цвят, освен пред огледалото, където за контрастност и ефект, смесителят и държачите на огледалото са в златист цвят. Душ пространството е изцяло отделено с параван и включва вградена ниша, чийто гръб кореспондира с акцентната стена.

Преддверие

Преддверието в интериорен проект Mirage отделя спалнята от основния коридор и има функцията на преходно гардеробно помещение. Дървесните текстури, типични за целия интериор, намират място и тук. Всички шкафове включват автоматична LED подсветка, която се активира при отваряне на вратите.