interioren-dizain-na-vsekidnevna-proekt-na-kuhina-Nappa
Интериорен проект Nappa разглежда цялостното преобразяване на апартамент с три спални и просторна всекидневна. Основно са заложени естествени материали и натурални тонове, контрастиращи с бели стени и внимателно подбрано интериорно осветление.
Апартамент
София
86 кв.м
3 спални
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна и кухня

Просторната всекидневна е разделена от напречно разположен диван, обособявайки две отделни зони в помещението. Трапезната маса е разположена при кухнята, а в непосредствена близост до дивана се намира бар с високо сядане.

Алтернативно разпределение на всекидневна

Алтернативната подредба на всекидневната разглежда варианта с голям ъглов диван в черен цвят. Тази подредба запазва креслото, но замества лежанката на малкия диван с пълноправни места за сядане.

Спалня

Спалнята успокоява със семпли тонове, комбинирани със златни детайли и лилава тапицерия. Стената срещу прозореца впечатлява с голямо кръгло огледало, отразяващо светлината към бюрото пред прозореца.

Детска стая

Подредбата на тийнейджърската стая от проекта усигурява комфортът и спокойствието, необходими за професинален гейминг. Минималистичното обзавеждане е комбинирано с ярки картини, кореспондиращи с големите монитори на отстрещната стена.

Стая за гости

Стаята за гости се отличава стилово от останалите помещения в проекта. Тъмно сините стени перфектно контрастират със стилната ѝ комбинация от бели и черни мебели. За атмосферата и комфорта на гостите се грижи скритото осветление зад широкоформатната плоча над таблата на леглото.

Коридор

Коридорът на апартамента посреща с контрастен микс от цветове и материали. Всекидневната е отделена с ажурен параван, за да позволява преминаването на светлина. От другата страна на паравана е разположен барът с високо сядане.

Баня

Банята от проекта продължава темата с тъмната дървесна структура и светли стени. Основната разлика, е че тук се намесва и трети цвят, отделящ душа визуално от станалата част на дома.

Близки кадри от банята