interioren-dizain-proekt-na-nero-header-ot-esteta-design
Дизайнът на интериорен проект Nero стилно преплита естествени дървесни текстури с тъмно-сиви и черни нюанси, в комбинация с каменни и бетонни текстури. Всички помещения в проекта са озарени от стилно архитектурно осветление, с помощта на което са обособени основните зони в апартамента.
Апартамент
София
128 кв.м
1 спалня
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Просторният дневен тракт обединява в себе си ниско сядане, кухня с голяма трапезна маса и остров, както и просторно бюро за двама, разположено зад ъгловия диван. Цветовете, заложени из цялото помещение са дървесни текстури, черни фронтове и сива тапицерия, всички изпълващи на фона на светлия паркет.

Алтернативно оформление на всекидневната

Алтернативното предложение за визия на интериорния проект разглежда залагането на естествени каменни текстури в хола и смяна на високия шкаф до трапезната маса с по-нисък.

Спалня

Просторната и слънчева спалня от проекта е изпълнена в сходни цветове и материали, като останалата част от апартамента, с изключение на гардероба. При него плътните и черни фронтове отстъпват на остъклени врати с вградено LED осветление, озаряващо помещението.

Бани

Родителска баня със сауна
Баня за гости
Баните от проекта впечатляват с каменните си текстури, комбинирани с черни санитария, обков, смесители и аксесоари. Открояват се огледала с LED подсветка и вратата на сауната в родителската баня.

Коридор и антре

Още от входната врата, антрето и коридорът дават тон на цветовата комбинация, заложена из целия интериорен проект. Архитектурното осветление тук е използвано както за зониране на апартамента, така и за подчертаване на картините в коридора.