interioren-dizain-proekt-v-moderen-stil-proekt-nox-cover
Интериорен проект Nox разглежда цялостното преобразяване на слънчев и просторен апартамент. На почит са естествените материали като камък, дърво и мрамор. Дизайнът е модерен, минималистичен и излъчва класа от всяко кътче на апартамента.
Апартамент
София
156 кв.м
2 спални
3 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Дневният тракт обединява в себе си кухня, трапезария и всекидневна. Ниското сядане е отделено в уютен кът, декориран с дизайнерски часовник и вградено осветление на библиотеката.

Трапезария

Алтернативна версия на трапезарията

Кухня

Частично отделена от трапезарията с кухненски полуостров, кухнята впечатлява със своите минимализъм и изчистени форми.

Спалня

Спалнята е декорирана с дървесни мотиви, подчертани от стилно скрито осветление. Традиционните нощи лампи са заменени с дизайнерски висящи осветителни тела, а класическите нощни шкафчета отстъпват мястото си на дизайнерски маси с мраморен плот.

Детска стая

Детската стая впечатлява с дизайнерските си легла с тапицирани стени, вградено осветление и скосени тавани, наподобяващи персонално къщи. Стаята предвижда две обособени бюра за учене и достатъчно пространство за дрехи и аксесоари. На почит е свободното пространство и стилните, прикрити решения за съхранение.

Баня

Основната баня от проекта посреща с микс от естествени материали и просторна душ кабина. Голямото кръгло огледало на стената е декорирано със скрито осветление, подчертаващо дървесните елементи на стената.

Използвани стенни облицовки: