interioren-dizain-proekt-na-apartament-olly-header-v-moderen-stil
Интериорен проект Olly умело преплита романтиката на класическия стил с топлото излъчване на дървесните текстури. Резултатът е един уютен и функционален интериор, озарен от дизайнерски осветителни тела. Нестандартната си визия, апартаментът дължи на внимателно проектираните стенни облицовки и окачени тавани.
Апартамент
София
140 кв.м
3 спални
2 бани
Стил: Еклектика

Всекидневна

Дневният тракт обединява хол с трапезария, разделени от стилна и контрастна арка. Вратите към околните помещения са умело слети със стенните облицовки и тапети, запазвайки изчистения вид на помещението. Основен акцент на помещението са отрупаният с възглавници диван и дизайнерските осветителни тела.

Кухня

Компактната и функционална кухня от интериорния проект умело помещава всичко необходимо на една линия шкафове, оставяйки достатъчно място за кухненски остров. Мивката е изместена на острова, с което е отделено предостатъчно място върху плота. Дизайнерски висящи лампи и бар столове са добавени около кухненския остров.

Родителска спалня

В родителската спалня на почит са минимализмът и контрастът. Разсейващите елементи като аксесоари и декорации са сведени до минимум, а дизайнът се крие в малките детайли на стенните и таванни облицовки.

Бани

Родителска баня
Втора баня
Интериорният проект включва две бани, чиито дизайн коренно ги различава една от друга. Родителската баня запазва класическото усещане на всекидневната, докато втората баня е изпълнена в съвременен стил и със силно изразена акцентна плочка.

Момичешка стая

Фина, стилна и изискана, момичешката стая от интериорния проект е отражение на дамата, за която е изготвена. Комбинацията от меки и пастелни тонове е подчертана от дизайнерски осветителни тела и вградено LED осветление. Непосредствено до прозореца е добавена окачена за тавана люлка.

Момчешка стая

Момчешката стая очарова с цяла детска площадка, стилно поместена в интериора. Дървената конструкция на двуетажното легло преминава в хоризонтална стълба по тавана, до която се стига по мини стена за катерене. От стълбата са провесени гимнастически трапец с халки и малка люлка.

За безопасността на детето е предвиден допълнителен матрак, помещаваш се в къта за игра под леглото, както и дебел мокет по цялата площ на стаята. За допълнителна атмосфера и предпазване от падане, към горното ниво на леглото са добавени мрежи, напомнящи на въжета за мачтата на ветроходен кораб.

Мокро помещение

Коридор и антре

Алтернативен вариант на момичешката стая

Алтернативен вариант на кухнята

Алтернативното оформление на кухнята запазва цялостното оформление на пространството, но заменя част от мраморните текстури с дървесни.

Промяната в материалите позволи употребата на по-класически стил осветителни тела и кухненски фронтове.

Употребата на кухненски плот позволи и скъсяване на страниците на острова, придавайки му по-компактен вид.