interioren dizain proekt na apartament orbis ot interiorno studio esteta
Интериорен проект Orbis посреща с лукс и дизайнерска визия. Стилният си интериор апартаментът дължи на деликатна плетка от естествени материали, осветителни тела и дизайнерски мебели от италиански брандове като Cattelan Italia.
Апартамент
София
69кв.м
1 спалня
2 бани
Luxury стил

Всекидневна

Дневният тракт от проекта включва в себе си ниско сядане и трапезария. Дизайнерската трапезна маса и обикалящите я столове са творение на Cattelan Italia. Стенните облицовки и висящи осветителни тела стилно разделят отделните зони в помещението една от друга.

Ниското сядане също е от италианско потекло, а елементите около дивана са сведени до минимум, защото добрият дизайн не се нуждае от декорации.

Фокална точка на помещението е био камината, фино интегрирана в стенния шкаф, на който е монтиран и телевизорът.

Спалня

Спалнята от проекта посреща с дизайнерски стенни облицовки, стилно комбиниращи тапицирани панели, огледала и дървени ламели, за постигнат един уникален и неподражаем вид. Основният акцент от стената се пренася върху остъкления гардероб, което позволява отразяването на естествената светлина през деня. През нощта, спалнята е озарена от с дизайнерски осветителни тела и скрито LED осветление.

Бани

Основна баня

Основната баня впечатлява с контрастиращите си мраморни текстури, комбинирани с бронзови смесители, аксесоари и обков. Класическото стенно огледало е заместено с цяла огледална стена, но неговият силует е запазен на стената.

Втора баня

Малката баня от проекта посреща със сдържан и тъмен интериор, постигнат със стилното комбиниране на бетонни с черни мраморни текстури. Семпло скритото LED осветление се грижи за осветеността на банята.

Кабинет

Домашният офис се характеризира с максимално изчистен интериор, изграден с дизайнерски стенни облицовки и умело прикрити мебели за съхранение. Кабинетът включва просторно бюро, което да може да побере три монитора и диван за посетители.

За комфортната работа във всеки момент от денонощието се грижат blackout щори и разделено на сектори таванно осветление. Цветовата гама и текстурите, на които е заложено в цялото помещение умишлено са в сходни, не разсейващи тоналности, за да не пречи интериорът на работния процес.

Коридор