dizain-interioren-proekt-vsekidnevna-esteta-design (2)
Интериорен проект на апартамент Orion впечатлява с отворените си пространства и умелото съчетание на меки тонове с естествени материали, като дърво и камък. Основен акцент на апартамента е тъмно синият цвят, който освен при меката мебел намира място и в стенните облицовки, картините и аксесоарите.
Апартамент
София
85 кв.м
2 спални
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Интериорен проект Orion впечатлява с отворените си пространства и умелото съчетание на материали. Всекидневната включва голяма библиотека с открити рафтове и затворени места за съхранение. Вратичките са изпълнени в същия дървен материал, който може да бъде намерен и в декорациите и аксесоарите в помещението. Преди да преминем към описанията на останалите помещения, споделяме двата варианта за оформление, които обсъждахме с клиента. Финалната версия е Вариант 2 и в двата случая.

Изглед към диван:

Изглед към библиотека:

Спалня

Спалнята от проекта умело комбинира различни материали със сходни меки тонове и тъмни декоративни елементи. Класическите настолни нощни лампи са заменени с висящи, а тъмните колони от декоративни тухли им помагат да изпъкнат. На колоните от тъмно сиви тухли се крепят и нощните шкафчета, оставяйки пространството под тях свободно. Двойното легло е тапицирано от всички страни, а стената над него е декорирана с фототапет.

Детска стая

В детската стая основен фокус е светлината и балансирането ѝ с плътни тонове. Тук доминира тъмно зеленият цвят, комбиниран с тъмни дървесни плоскости на стените. Цветовата им комбинация е подчертана от чисто белите мебели, пердета и дълга стена.

Коридор

Коридорът посреща с цяла огледална стена, комбинирана с голямо портманто с тапицирани пейка и гръб.

Изглед отгоре на всекидневната

Поглед отгоре на всекидневната:

pogled-otgore-na-interioren-proekt-topview

Бани

Интериорен проект Orion включва една основна и една допълнителна, по-малка баня. Изпълнени са в сходни стенни облицовки, а основните им различия идват от подовите настилки и заложените им функционалности.

Основната баня включва пералня и сгъваем душ параван. Цветовата комбинация от мраморни и дървесни мотиви е застъпена в цялата баня.

interioren-dizain-proekt-na-banya-esteta-design

Малката баня е достъпна от основния коридор на жилището. Включва душ, който е предвиден за употреба от гостите, оставащи за по-дълги периоди от време.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *