interioren dizain proekt apartament - paulo
Основен фокус при изготвянето на интериорен проект Paulo са естествените материали и хармоничната им комбинация със светли тонове. Водеща тема във всички помещения е контрастът, присъстващ както цветово, така и като заложени материали.
Апартамент
София
85 кв.м
2 спални
2 бани
Съвременен стил

3D разходка

Всекидневна

Дневният тракт включва голям П-образен диван и трапезна маса с шест стола. Холната маса при дивана е заменена с няколко по-малки помощни масички, позволяващи разместване според случая. Дизайнерската трапезна маса е разположена непосредствено пред прехода към кухнята и е частично отделена от всекидневната с преградна библиотека, преминаваща в кухненски шкаф на гърба си.

Кухня

Черният мрамор, използван за изграждане на ниския шкаф за телевизор във всекидневната, преминава в кухненски шкафове, плот и гръб на кухнята. По този начин материалите изграждат един хармоничен и логичен преход между двете части на помещението. Кухнята от проекта включва малък бар, разположен срещу прозореца.

Бани

Основна баня

Основната баня впечатлява с хармоничната си комбинация от контрастни плочки с каменна текстура. Употребата на по-светъл цвят при стените визуално отделя душа и ваната от останалата баня. Съчетавайки функция с визия, в банята са добавени дизайнерска лира и фина подсветка зад голямото стенно огледало.

Втора баня

Втората баня от проекта е облицована в плочки, комбинация от каменна и мраморна текстура. Банята включва просторна душ кабина и дизайнерска свободно стояща мивка с висок смесител. Въздействието на стенното огледало се дължи на семпла LED подсветка.

Коридор

Коридорът от проекта посреща с фино стенно осветление и стилни комбинации на естествени текстури и светли тонове. Големият гардероб преминава в портманто със собствено осветление. В далечния, край коридорът отвежда към всекидневната.

interioren dizain proekt apartament - paulo