interioren-dizain-proekt-na-vsekidnevna-s-kuhnia-prato (1)
Интериорен проект Prato има за цел да придаде изцяло нов вид и усещане на просторен апартамент в София. В дизайна на помещенията е заложено на естествени материали и натурални тонове, комбинирани с пастелни цветове и златни акценти.
Апартамент
София
83 кв.м
2 спални
2 бани
Съвременен стил

Всекидневна с кухня

Дневният тракт на интериорен проект Prato включва кухня, хол и трапезария. Използваните цветове и материали визуално отделят и обособяват зоните. Помещението е декорирано с дизайнерски висящи осветителни тела.

Спалня

Дизайнът на спалнята умело комбинира стил и функционалност, за постигане на впечатляващ ефект. Поръчковите стенни облицовки зад леглото са подчертани от дизайнерското осветление и контрастиращите цветове на останалите стени.

Стая за гости

Стаята за гости има готовност удобно да настани трима души. Помещението посреща с дизайнерски стенни облицовки и скрито осветление, спомагащи за уюта и комфорта на гостите.

Коридор

Баня

Банята от интериорен проект Prato впечатлява с класическа комбинация от бял мрамор с черни аксесоари, разнообразена със зелени детайли и поръчков шкаф за баня. Душ зоната и огледалото са оборудвани със скрито осветление.

Тоалетна

interioren-dizain-proekt-na-toaletna-prato (2)

Малката тоалетна е достъпна от коридора на апартамента. Стилово, тя е съчетана с основата баня от проекта, но умишлено посреща с различен цвят на шкафа.

interioren-dizain-proekt-na-toaletna-prato (2)