interioren-proekt-quantum-header-by-esteta-design
Интериорен проект Quantum впечатлява със сдържаният и зрял тон на дизайна си. Основните заложени цветове са нюанси на сивото, стилно комбинирани с натурални тонове и произведения на изкуството.
Апартамент
София
150 кв.м
2 бани
Съвременен стил

всекидневна

Дневният тракт на проект Quantum функционално е разделен на две зони – ниско сядане и трапезария. Ниското сядане оформя уютен кът от срещулежащи дивани, ориентиран към голяма поръчкова библиотека с вграден телевизор.

Трапезната маса е разположена срещу прехода към кухнята и е отделена от диваните, чрез нисък шкаф, помещаващ охладител за вино.

кухня

За улеснение на домакините, преходът към просторната кухня от проекта се намира непосредствено до трапезарията. Частично е отделена с нисък бар, продължаващ линията на кухненските шкафове. Кухнята е изцяло изпълнена в тъмно сивата гама и стилно комбинира с мраморни текстури с плътни тонове.

Горният ред шкафове включва вградено LED осветление по цялата си дължина, което комбинирано с луничките в окачения таван и висящите лампи над бара гарантира перфектна осветеност през целя ден.

Бани

Основна баня

Банята впечатлява с плетка от мраморни и каменни текстури, контрастно прорязани от смесители, санитария, обков и аксесоари в черен цвят. Голямото огледало е подчертано от вградена LED подсветка.

Мокро помещение с тоалетна

Мокрото помещение умело прикрива вградените пералня и сушилня в поръчкови шкафове, преминаващи по стените и тавана. Помещението служи и като тоалетна за гости.

Коридор

Дългият коридор посреща с разчупена плетка от огледала и ламперия в типичните за проекта сиви тонове. Малка тоалетка с табуретка и огледало от пода до тавана, е добавена непосредствено срещу входната врата.