interioren-dizain-proekt-na-apartament-ot-interiorno-studio-remi-esteta

Интериорен проект Remi поставя уюта и функционалността на първо място. Във всяко помещение на почит са комфорта, естествената светлина и натуралните материали. Цветовете са семпли и комбинирани по различен начин във всяка стая, без да се губи усещането за цялостна визия на апартамента.

Апартамент
София
59 кв./м
Домашен офис
2 бани
Стил: Еклектика

3D разходка из апартамента​

всекидневна

Безспорно фокусната точка във всекидневната е синият диван, декориран със симпатични жълти възглавници и стилни картини в тон. Уютният кът за сядане е озарен от естествена светлина и създава усещане за простор, благодарение на разположените на ключови места огледала от пода до тавана.

кухня

Кухнята се намира в чупка на всекидневната, помещавайки всичко необходимо на сравнително малко място. Класическите бели фронтове са комбинирани с естествени мраморни и дървесни текстури, съчетавайки цветово кухнята с трапезната маса и естествения паркет в помещението.

Младежка стая

Младежката стая представя семпла комбинация между ретро и модерен стил, свежо допълнени с растения в декоративни окачени саксии. Помещението е разделено на две основни части, обособявайки светла гардеробна, отделена с остъкление в нюйоркски стил.

Близък кадър на окачените саксии

Кабинет

Домашният офис умишлено се отличава стилово от останалите помещения в проекта. Неговата функция е различна и цялостното му оформление подчертава това. Естествените дървесни текстури създават топла и спокойна атмосфера за работа. Белият матов гардероб, разположен до прозорците, отразява слънчевата светлина към бюрото, без отблясък, за да може максимално дълго да се разчита на естествена светлина. Кабинетът включва двуместен диван и стилен фотьойл за посетители.

Бани

Основна баня

Банята към спалня Едно впечатлява със семплата си цветова комбинация на пепел от рози и плочки с фина, цветна мозайка. Смесителите, дизайнерската лира, санитарията и шкафа за баня са решени в контрастиращ черен цвят и стилно подчертани от вградено LED осветление.

Баня към кабинет

Банята, прилежаща към кабинета, очарова с контрастните си цветове и носталгична визия. Заложено е на комбинация от тъмносини декоративни плочки, гранитогрес с дървесна текстура и класически бели стенни облицовки, на чиито фон изпъкват контрастните лира и смесители.

Коридор

Антрето и коридорът от проекта посрещат със семпла комбинация от бели и сини цветове, дървесни текстури и дизайнерско осветление. Добавени две големи огледала, от пода до тавана, с цел създаване на усещане за пространство и по-добра осветеност в помещението.

Близък кадър на осветителните тела