interioren-dizain-proekt-na-apartament-header-by-esteta-design

Интериорен проект Rita прекроява и цялостно преобразява просторен и слънчев апартамент. Дизайнерски, проектът преплита няколко стила, създавайки любопитна плетка от класически нотки и модерни похвати, подчертани от внимателното разпределение на архитектурно осветление.

Апартамент
София
128 кв.м
3 спални
2 бани
Стил: Еклектика

3D обиколка на проекта

Всекидневна

Просторната всекидневна обединява хол, трапезария, кухня и малък офис кът в едно. Цялото помещение е изпълнено в единен стил, смесващ светли тонове с дървесни текстури. Резултатът е топло и приветливо излъчване, видимо още от входната врата и даващо тон на целия дом.

Спалня

Спалнята от интериорния проект включва просторен домашен офис кът, обиколен от големи прозорци. Без промяна в нивото на плота, работното бюро обикаля чупка на стената и преминава в тоалетка с голямо огледало с LED подсветка.

Бани

Основна баня

Родителската баня впечатлява с голямо кръгло огледало с LED подсветка, монтирано на акцентна стена с тъмно син цвят плочки.

Втора баня

Втората баня посреща със стилна комбинация от бетонни и дървесни текстури, подчертани от обков и аксесоари в черен цвят.

Момчешка стая

Директно от вратата, момчешката детска стая посреща с шведска стена с халки, малка люлка и въжена стълба. За атмосферата в стаята се грижат дизайнерски тапет и вградено LED осветление.

Момичешка стая

Момичешката стая е изпълнена в нежна комбинация от бяло и розово, изпъкваща на фона на естествените дървесни текстури. В стаята е заложено повдигнато на втори етаж легло, под което е обособен малък кът за игра с разтягащо се кресло.

Коридори

Интериорният проект включва дълъг коридор, посрещащ със стенни облицовки от декоративни тухли и вградено LED осветление, прикрито от панели с дървесни текстури. Стилно портманто визуално разделя всекидневната от входа.