interioren-dizain-proekt-penthouse-siarra-header-esteta-design
Интериорен проект Siarra преобразява просторен пентхаус в съвременен стил. В оформлението му са заложени мебели и аксесоари на световно известни италиански марки и дизайнери, както и внимателно подбрани естествени текстури. На почит са изтънченият вкус и отворените пространства, подчертани от стилни осветителни тела.
Пентхаус
София
225 кв.м
2 спални
3 бани
Съвременен стил

Всекидневна

interioren-dizain-proekt-hol-i-vsekidnevna-1-esteta-design
Просторната всекидневна от проекта помещава дизайнерска композиция от три италиански дивана с микс от масички и цветя, обединени от два големи килима. Цялата композиция е обърната с гръб към помещението, изграждайки стилен, но и уютен кът за отмора. Зад средния диван, отделени чрез параван от още цветя, са разположени кухнята и трапезната маса.

Кухня с трапезария

Стилната кухня е изградена от дизайнерска плетка на метални, мраморни и дървесни текстури. Над кухненския остров е разположен мощен аспиратор с етажерка на две нива, предоставяща едновременно както скрито осветление, така и допълнително място за съхранение.

Родителска спалня

Просторната родителска спалня включва гардеробна с остъклени врати, на чийто гръб е разположена тоалетка с огледало до тавана и ярка LED подсветка. Тапицираното легло, от италианската марка Bonaldo, е допълнено от дизайнерски нощни шкафчета и висящи осветителни тела. Срещу леглото се намира голяма витрината, разкриваща част от родителската баня, която от своя страна е достъпна само от спалнята.

Бани

Родителска баня

Освен със своите мащаб и съвременен дизайн, родителската баня впечатлява със зониране по предназначение. Директно от вратата, банята посреща с двойна мивка и голямо огледало с фина LED подсветка. Вляво от мивката е разположено отделно помещение, включващо вана, два самостоятелни душа и изцяло остъклена стена с гледка. Вдясно от входа на банята, през втора врата се стига до тоалетната и още мебели за съхранение. Обединявайки визията на трите зони в банята, подовете са изпълнени с плочи модел Primewood Mix, на Sant Agostino:

sant_agostino_primewood_plochki-s-darvesna-tekstura-za-banya
Втора баня
Втората баня от интериорния проект грабва с контрастна комбинация от пастелно зелени стенни плочки, бяла санитария и черни обков и смесители.
Баня за гости
Банята за гости посреща със сдържана комбинация от бетонни текстури и мозайка с мраморен десен, която стилно контрастира с шкафа от масивна дървесина.

Детска стая

Детската стая от проекта успява едновременно да сбъдне мечтата на всяко дете, както и да е достатъчно функционална и стилна, за да се хареса и на по-големите. Леглото е качено на втори етаж, а под него е разположен удобен кът с бюро и многофункционална стена с перфорирани панели. Дългата линия от мебели за съхранение завършва със стилна стена за катерене, а в съседен гардероб се помещава уютна, тапицирана хралупа.

Коридор

От входната врата, коридорът посреща със сдържана комбинация от дървесни и каменни текстури, изпъкваща на фона на светлите стени и ярко вградено осветление.

Мокро помещение

interioren-dizain-proekt-mokro-pomeshtenie-s-peralnia-esteta-design
Интериорният проект включва и мокро помещение, която въпреки чисто функционалното си предназначение, не отстъпва по дизайн на останалата част от проекта.