interioren-dizain-proekt-na-apartament-terra-button-header.jpg
Интериорен проект Terra дължи стилното си излъчване на внимателния подбор на дизайнерски мебели от световно известни брандове като Bonaldo и Cattelan Italia. Основна линия във визуалното оформяне на помещенията е съпоставянето на естествени текстури с контрастни и допълващи ги цветове.
Апартамент
София
133 кв.м
2 спални
2 бани
Стил: Еклектика

Всекидневна

Стилната всекидневна от интериорния проект обединява хол, кухня и трапезария, всички изпълнени с предложения от известни италиански производители. Интериорът е изграден с контрастиращи естествени текстури, подчертани от дизайнерски осветителни тела.

Спалня

Просторната спалня от проекта включва голям шкаф с вградено LED осветление, две по-малки етажерки, както и малък кът за отмора, сгушен в ъгъла на прозорците. Спалнята е частично разделена от преградна стена, на чийто гръб е разположена гардеробната.

Гардеробна

Стилната гардеробна се намира зад таблата на леглото и прикрива вратата към основната баня, както и велоергометър, разположен до прозорците. Освен просторен и многофункционален гардероб, тя включва тоалетка с голямо, простиращо се от пода до тавана, огледало и множество рафтове с вградено LED осветление.

Бани

Родителска баня
Баня за гости
Интериорният проект включва две просторни бани, изпълнени в единен десен плочки с мраморна текстура, подчертан от дизайнерско архитектурно осветление. Основна разлика между баните са цветните им акцентни стени. Геометричните форми на осветлението съответстват на линиите на шкафовете за баня, създавайки усещане за единство в цялото помещение.

Спалня за гости

interioren-dizain-proekt-na-spalnya-za-gosti-v-moderen-stil-1
Уютната стая за гости посреща с просторно тапицирано легло, открояващо се цветово на фона на естествените текстури и светли тонове, изграждащи интериора. За атмосферата в стаята се грижат дизайнерски осветителни тела, комбинирани с вградено LED и архитектурно осветление. Основен акцент на гостната е тапетът по поръчка, намиращ се зад леглото.

Коридор

interioren-dizain-proekt-na-antre-i-koridor-v-moderen-stil-4