interioren-dizain-proekt-na-vsekidnevna-s-kuhnia-i-trapezaria--header-by-esteta-design
Основен елемент в интериорен проект Vice са дървесните текстури и комбинацията им с контрастиращи бели мебели. На почит в планирането на апартамента са светлината, отворените пространства и топлото излъчване на естествените материали.
Апартамент
гр. София
136 кв. м
2 спални
3 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Просторната всекидневна от апартамента обединява хол с трапезария и кухня. Отделните зони за сядане са обособени, чрез употребата на различен тип осветителни тела и таванни покрития. Диванът е ориентиран с гръб към помещението, отделяйки го визуално и функционално от трапезната маса и кухнята.

Кухня

Кухнята е изпълнена в контрастна комбинация от бели фронтове и дървесни текстури. Част от горното ниво шкафове и барът са изпълнени в същия дървесен десен, както и околните шкафове, визуално обвързвайки кухнята с помещението. Кухненските шкафове изграждат гърба на гардероба и портмантото в антрето, както и преминават от другата страна на вратата към банята за гости. Там изграждат още мебели за съхранение, както и помещават два високи охладителя за вино.

Спалня

Спалнята впечатлява с дизайнерска плетка от масивна дървесина, покриваща цялата стена зад таблата на леглото. Просторната спалня включва тоалетка с огледало, стигащо до тавана, широка пейка пред леглото и врата към самостоятелна гардеробна с голям прозорец.

Бани

Родителска баня
Баня за гости
Баните в апартамента впечатляват с комбинацията си от естествени текстури на дърво и камък, подчертани от вградено LED осветление с топла светлина. Всички аксесоари, смесители, обков и лира са решени в черен мат, запазвайки приглушения тон в помещенията.

Детска стая

Детската стая мигновено приковава погледите с дизайнерския си тапет и гимнастическите уреди, монтирани на стената и тавана. Използвани са контрастни цветове и архитектурно осветление за семплото вписване на уредите в оформлението на стаята.

Кабинет

Целта в проектирането на домашния офис е да осигури тих кът за концентрация и отмора. Освен работно бюро, кабинетът включва диван и кресло за посетители, а мебелите са сведени до абсолютния минимум.

Втора баня

Вариант 1
Вариант 2

Втората голяма баня от апартамента получи две цветови предложения: по-тъмен вариант, който се вписва в цялостното излъчване на апартамента и по-светъл вариант, който умишлено контрастира с цветовете и материалите, заложени в проекта.

Тераси