interioren-dizain-proekt-na-apartament-Viridi
В оформлението на интериорен проект Viridi основно е заложено на естествени текстури, срещани в природата. На почит е дневната светлина, озаряваща всички помещения през стилните френски прозорци, а натуралните тонове присъстват във всички аспекти на интериора.
Апартамент
София
75 кв.м
Стил: еклектика

Всекидневна

Дневният тракт на апартамента обединява в себе си всекидневна, трапезария, кухня и малък работен кът. Визуално е заложено на комбинация от естествени текстури като мрамор и дърво, стилно комбинирани с контрастиращи интериорни лампи. Натуралните тонове придават усещане за топлина и уют, а зелените тапицерии на столове и възглавници добавят закачлив акцент в цялото помещение.

Кухня

Стилно вписваща се в дневния тракт, кухнята е изпълнена във фина плетка от мраморни и дървесни текстури, комбинирани със сив гланц. Кухнята окончава с малък бар с два стола и е отделена визуално от останалата част от помещението с трапезната маса и столове.

Алтернативно разпределение на кухнята

Алтернативният вариант за оформление на кухнята включва преместване на хладилника от другата страна на композицията и добавяне на етажерка на мястото на бара. Едновременно с това са предложени и множество цветови и стилистични корекции по цялостното оформление на кухнята.

Спалня

Уютната спалня максимално оползотворява наличното пространство. Стената до леглото помещава вградена етажерка с подсветка, стилно осветяваща дизайнерския тапет над леглото. Непосредствено до леглото се намира фина тоалетка с огледало, което се простира от пода до тавана и създава илюзия за пространство. Противоположната стена е покрита изцяло със секция по индивидуален дизайн.

Баня

Дизайнът на банята отразява цветовите комбинации от останалата част на апартамента, добавяйки стилни черни обков и аксесоари към микса. Стената зад душ кабината и мивката е отделена визуално с облицовка в дървесна текстура, контрастирайки със срещуположната, покрита с мраморна текстура стена.

Основен акцент на светлата стена е дизайнерската лира на марката Therma.

blizuk-kadur-na-mivka-ot-interioren-proekt-viridi

Коридор

Като фина прелюдия към цялостния дизайн на апартамента, антрето и прилежащият му коридор посрещат гостите със семпли мраморни и дървесни текстури. Портмантото помещава висок до тавана шкаф за обувки, а директно срещу него е разположено голямо огледало с подсветка.