interioren-dizain-na-hol-vsekidnevna-westin

Интериорен проект Westin се заема с преобразяването на апартамент в София. Помещенията посрещат със стилен, но уютен микс от цветове и естествени материали. Стенните облицовки кореспондират с тоновете на мебелите и подовата настилка. Цялостният дизайн на проекта хармонично зонира помещенията и оптимално оползотворява пространството.

Апартамент
София
70 кв.м
2 спални
1 баня
Съвременен стил

Всекидневна и кухня

Всекидневната посреща с уютен микс от цветове и материали. Стенните облицовки кореспондират с цветовете на мебелите и подовата настилка. Класическата врата е заменена с плъзгаща.

Спалня

Дизайнът на спалнята цели хармоничното зониране от двете страни на леглото. Едната половина включва тоалетка, а другата бюро за компютър. Освен тях, шкафовете изграждат библиотека и място за вграждане на телевизор.

Баня

Банята и тоалетните на апартамента са разположени в три отделни помещения.  С оглед различната им функция, използваните цветове и материали са коренно различни от остатъка от апартамента.

Използвани материали

Коридор

Коридорът посреща с тапицирано портманто с гардероб и голямо огледало, от под до таван. Във вграден гардероб встрани са предвидени места за скриване на пералня и сушилня.

Тоалетна

Банята и тоалетните на апартамента са разположени в три отделни помещения.  С оглед различната им функция, използваните цветове и материали са коренно различни от статъка от апартамента.

Използвани материали