interioren-dizain-proekt-na-kushta-artie-header-by-esteta-design
Интериорен проект на къща Artie преобразява в съвременен стил просторна и слънчева триетажна къща. Проектът включва три бани и три спални, всички от които изпълнени в различни стил и цветова гама. От първостепенна важност в дизайна са естествената светлина и залагането на натурални текстури в помещенията.
Къща
село Владая
164 кв.м
3 спални
3 бани
Съвременен стил

Всекидневна

Просторната всекидневна обединява хол, кухня и трапезария, всички изпълнени в единен стил. Основна цел е създаването на усещане за уют и приветливост на помещението, постигнато с комбинацията на топли дървесни текстури и светли тонове с вградено осветление.

Кухня и трапезария

Обширната кухня е изпълнена в тон с всекидневната и помещава голям кухненски остров с три стола. Над бара, както и над трапезната маса в близост, са разположени фини и ненатрапчиви висящи лампи, допълващи ефекта от основното осветление.

Родителска спалня

Основната спалня от проекта на къща е изпълнена в меки, пастелни тонове, семпло комбинирани с бели шкафове и детайли с дървесна текстура. Таблата на леглото е изградена от стенни панели, простиращи се по цялата широчина на стената. Дизайнерски висящи лампи заместват класическите нощни лампи до леглото.

Родителска баня

Родителската баня продължава цветовата гама на спалнята, подчертавайки я с черни обков, смесители, лира и аксесоари. Дървесните текстури са подчертани от комбинацията им със светли мраморни десени.

Момчешка стая

Стилна, сдържана и заряла, момчешката стая от проекта комбинира бетонни и дървесни текстури със сиви тонове, подчертани от вградено осветление. Функционалността, свободното пространство и естествената светлина са на първо място в планирането на стаята.

Момичешка стая

Просторната момичешка стая от проекта на къща се дели от две млади дами, по чието желание е изпълнена основно в розов цвят. Симетрията и равнопоставеността са ключови в изграждането на помещението, нарушаващо огледалното си разпределение само при вратата на стаята.

Втора баня

Банята при детските стаи впечатлява с ярки цветове, обширен шкаф за баня с две мивки и огледало на цялата стена. Ярките цветове от стената и шкафа кореспондират с цветните плочки на пода и душ кабината.

Баня за гости

Банята за гости посреща с изключително стилна комбинация от каменни и дървесни текстури, контрастно допълнени от черни смесители, обков и аксесоари. Типичните за интериорния проект светли дървесни тонове са заменени с наситени орехови текстури, подчертани от вградено осветление.

Коридори

Още от входната врата на къщата, стълбището и коридорите посрещат със стилна комбинация от топли дървесни текстури и плътни, светли тонове. Стъпалата и откритите рафтове на всички етажи са подчертани с вградено LED осветление в топлата гама, а за цялостната осветеност се грижи набор от дизайнерски стенни лампи.